Blockchain Stories
Kan Chainlink $23 bereiken? Waarom een uitbraak dichtbij is!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan Chainlink $23 bereiken? Waarom een uitbraak dichtbij is!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink (Ticker: LINK) zit sinds 5 augustus vast in een consolidatiefase. Als de prijs terugveert vanaf de $9,65 support, zou dit een bullish trend kunnen ontketenen. 

Aan de andere kant, als de prijs zakt naar $8,55, kan er een grotere dalende trend ontstaan. Een stijging boven $10,85 is cruciaal om de volgende stijgende beweging te bevestigen.

De huidige analyse suggereert dat Chainlink waarschijnlijk zal blijven consolideren, maar dat een uitbraak binnenkort te verwachten is naarmate de markt momentum verzamelt. 

image
Bron: TradingView

Dit zou kunnen leiden tot een ommekeer, waarbij LINK richting zijn korte termijn hoogtepunt van $23 gaat, wat het een aantrekkelijke crypto maakt voor zowel lange- als kortetermijninvesteringen.

Staat de rebound voor de deur?

De RSI-indicator op de 4 uursgrafiek naderde op het moment van schrijven het 50%-niveau, wat wijst op een mogelijke markt rebound. 

De indicator vormde een dubbele bodem op 45% en beweegt nu richting 50%, wat duidt op een mogelijke stijgende ommekeer voor LINK

image
Bron: TradingView

Dit suggereert een gunstig instapmoment voor langetermijninvesteringen in Chainlink, vooral omdat wordt verwacht dat de bredere crypto markt zal groeien.

On chain data van Coinglass onthulde een dalende balans van LINK op alle exchanges, waarschijnlijk als gevolg van de markt crash en de voortdurende correctiefase in altcoins. 

Deze daling suggereert een mogelijke rebound voor Chainlink. Meestal, wanneer de balans van een asset op exchanges daalt, duidt dit erop dat grote financiële instellingen mogelijk beginnen met kopen, anticiperend op een stijgende beweging. 

image
Bron: Coinglass

De lage balansen wijzen vaak op een naderende prijs omkering, wat het een geschikt moment maakt voor investering, aangezien Chainlink, samen met andere altcoins, klaar lijkt voor herstel.

De 180 dagen laag indicator voor altcoins

De scherpe verkoop van vorige week kan de mid-cycle pullback low van de cryptomarkt hebben gemarkeerd, zoals gesuggereerd door de 180 dagen laadindicator, wat aangeeft dat altcoins waarschijnlijk hun bodem hebben bereikt. 

Het is echter verstandig om te wachten op een bredere markt bevestiging voordat een herstel wordt uitgeroepen. De advance/decline line (ADL), die de cumulatieve prestaties van de top 40 assets volgt, vertoont nog steeds zwak momentum. 

image
Bron: TradingView

Desondanks kan dit nu een geschikt moment zijn om te investeren in Chainlink (LINK) op de lange termijn, aangezien de prijzen mogelijk op hun laagste punt in de cyclus zijn.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu