Blockchain Stories
OKX en Bybit zullen Telegram DOGS crypto noteren en Bianance?
Altcoin Memecoin Nieuws

OKX en Bybit zullen Telegram DOGS crypto noteren en Bianance?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De op Telegram gebaseerde game Dogs (Ticker: DOGS) heeft de krantenkoppen gehaald na het binnenhalen van noteringen op tier 1 beurzen. 

DOGS crypto zal worden genoteerd op OKX en Bybit. Volgens OKX zullen DOGS speculanten op 20 augustus beginnen met spot trading. Bybit zal ook op dezelfde dag om 12:00 UTC spot trading voor de gaming token starten.

“$DOGS komt binnenkort naar het #BybitSpot trading platform…”

De USD margined pre market Futures voor de token zullen op 19 augustus om 12:00 UTC van start gaan. Dit zou een nieuwe toevoeging zijn vanuit het Telegram ecosysteem.

Het DOGS project is geïnspireerd door een tekening van een hond mascotte door Telegram oprichter Pavel Durov, tijdens een liefdadigheidsveiling. Als gevolg hiervan heeft het projectteam zich ten doel gesteld om liefdadigheidsevenementen te ondersteunen en te bevorderen. 

DOGS zal nu toetreden tot de rij van Telegram gebaseerde projecten zoals Notcoin (Ticker: NOT), die al op veel top tier beurzen zijn genoteerd.

Zal Binance DOGS noteren?

Ondanks de geplande DOGS notering door Bybit en OKX, heeft Binance nog niet aangegeven of zij hetzelfde zullen doen. Het niet noteren zou tegen de wensen van de DOGS community ingaan.

Uit een recente poll onder meer dan 1,6 miljoen gebruikers bleek namelijk dat Binance het meest geprefereerde platform is voor het verhandelen van DOGS, met iets meer dan 44% van de stemmen. 

image
Bron: Telegram

Bybit en Telegram kwamen respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Het is echter belangrijk op te merken dat Binance vaak langer de tijd neemt om nieuwe projecten te noteren, vooral diegene die ze niet zelf hebben geïncubeerd. 

Sommige projecten worden overgelaten aan de community om te kiezen. Een project met de meeste stemmen kan vervolgens worden geselecteerd voor notering op het platform.

De Slerf (Ticker: SLERF) memecoins gingen viraal en trokken de aandacht van Bybit en andere tier 1 noteringen. Binance sprong niet meteen op de trend. 

Op het moment van schrijven stond SLERF op de vijfde plaats op Binance Futures Next, wat betekent dat het nog een lange weg te gaan heeft voordat het op de beurs wordt genoteerd.

De token steeg met 50% op 13 augustus na een update dat het zou worden genoteerd op de genoemde tier 1 beurzen. DOGS corrigeerde snel een deel van de winsten en werd op het moment van schrijven verhandeld op $0,0074.

Hoewel een notering door Binance DOGS zou hebben geholpen, gezien de enorme liquiditeit en gebruikersbasis, zullen speculanten waarschijnlijk nog even geduld moeten hebben.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu