Blockchain Stories
Toncoin (TON) stijgt 15% door investeringen van grote beleggers
Altcoin Nieuws

Toncoin (TON) stijgt 15% door investeringen van grote beleggers

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Toncoin (TON) heeft recentelijk een opmerkelijke sprong gemaakt in de cryptowereld. De waarde van TON steeg met 9% in de afgelopen 24 uur, waardoor de huidige koers op $6,90 staat. Deze stijging is bijzonder interessant voor crypto liefhebbers en beginnende beleggers die de marktontwikkelingen nauwlettend volgen.

De spectaculaire stijging van Toncoin

De recente waardestijging van Toncoin is te danken aan verschillende factoren. Ten eerste is er de sterke verbinding tussen de TON blockchain en de populaire app Telegram. Deze relatie heeft geleid tot een toename in activiteit binnen het netwerk, mede door de viering van het 11 jarig bestaan van Telegram.

Daarnaast spelen de lancering van diverse mini apps en de verwachte nieuwsberichten rondom DOGS een belangrijke rol in de groeiende interesse en prijsstijging van TON.

Een cruciaal aspect van deze stijging is de toename in handelsvolume. Volgens analysebedrijf IntoTheBlock is het handelsvolume van TON met meer dan 19% gestegen, waardoor het de $500 miljoen heeft bereikt. Dit toont aan dat zowel handelaren als investeerders steeds meer aandacht hebben voor TON, wat bijdraagt aan de stijgende waarde.

Invloedrijke whales en institutionele beleggers

Een andere factor die de opmars van Toncoin beïnvloedt, is de activiteit van zogenaamde ‘whales’ grote investeerders of institutionele partijen die aanzienlijke bedragen verhandelen. Deze whales hebben de mogelijkheid om de markt aanzienlijk te beïnvloeden door hun grote aankopen of verkopen, wat leidt tot prijsschommelingen.

In de afgelopen 24 uur is het volume van transacties groter dan $100.000 met maar liefst 91,14% toegenomen. Dit opvallende percentage wijst op een groeiende interesse en betrokkenheid van deze grote spelers in de TON markt.

Dergelijke activiteit wordt vaak gezien als een positief signaal voor de toekomst van een cryptomunt, aangezien het vertrouwen in de waarde en het potentieel van Toncoin suggereert. Bovendien kan deze toegenomen betrokkenheid van institutionele investeerders nieuwe kansen creëren voor kleinere beleggers, terwijl het de algehele liquiditeit van de markt vergroot.

Explosieve groei van de TON blockchain

De groei van de TON blockchain is ook te zien aan de Total Value Locked (TVL), een maatstaf voor de waarde die is ondergebracht in DeFi projecten op het netwerk. De TVL is recent gestegen naar $614 miljoen, een aanzienlijke toename ten opzichte van de vorige dag. Dit duidt op een grotere betrokkenheid van gebruikers en vertrouwen in de mogelijkheden van de TON blockchain.

Ondanks de technische termen biedt de ontwikkeling van Toncoin veel perspectief voor de toekomst. De groeiende activiteit en investeringen in TON benadrukken hoe deze technologie steeds meer geïntegreerd raakt in ons dagelijks leven, wat een inspirerende vooruitblik biedt voor blockchain en crypto als geheel.

TON koersgrafiek aug2024
TON koersgrafiek toont recente prijsstijging. Bron: TradingView

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu