Blockchain Stories
Kaspa herstelt met 5,4%, dit zeggen on chain waardes nog meer
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kaspa herstelt met 5,4%, dit zeggen on chain waardes nog meer

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen maand heeft de cryptomarkt te maken gehad met verhoogde volatiliteit. Vooral altcoins hebben het zwaar te verduren gehad, met een daling van de marktwaarde met 60% sinds hun All Time High (ATH). 

Hoewel Bitcoin (Ticker: BTC) ook een aanhoudende daling heeft gekend, heeft het geprobeerd te herstellen en gemiddeld boven de $60.000 te blijven.

Momo, een crypto analist, merkte deze trend in altcoins op en verklaarde:

Niet alleen Solana, maar de bredere cryptomarkt vertoont vergelijkbare tekenen van onzekerheid. De recente rally’s in Bitcoin en Ethereum hebben niet de verwachte momentum gegenereerd. Veel altcoins hebben moeite om stabiliteit te vinden terwijl de marktsentiment voorzichtig blijft.

Sinds de recente market crash hebben de meeste altcoins moeite gehad om te herstellen en duurzame winsten te rapporteren. KAS heeft na bijna twee weken van daling goede stijgende bewegingen laten zien.

KAS herstelt van een daling

Twee weken geleden probeerde KAS een nieuwe ATH te bereiken na het noteren van een all time high van $0,20. De markt crash en de daaropvolgende dalende trend troffen Kaspa echter hard, waardoor het in een lange daling terechtkwam. Sinds de crash is KAS nu met 5,4% hersteld in de afgelopen zeven dagen. 

Wat prijs diagrammen suggereren

Op het moment van schrijven was de KAS koers rond de $0,17 na een stijging van 5,4% op dagelijkse grafieken. De handelsvolume is echter met 11% gedaald tot $90 miljoen. Onze analyse van Kaspa’s prijsactie toonde aan dat de altcoin sterke stijgende bewegingen vertoonde.

De Advance Decline Ratio (ADR) was boven de 1 op 3,57 op het moment van schrijven, wat suggereert dat recente hoogten groter waren dan dieptepunten. 

image
Bron: TradingView

Dit suggereerde dat de markt positief was, wat kracht in de markt toont. Een aanhoudend positieve ADR wijst op een sterke stijgende trend, wat duidt op toenemende koopinteresse.

Ook is de Relative Strength Index (RSI) gestegen van een dieptepunt van 35 in de afgelopen zeven dagen tot 48 op het moment van schrijven. Dit toont een stijgende koopinteresse aan, waarbij de vraag de verkoopdruk, die de altcoin de afgelopen twee weken heeft overspoeld, begint te overtreffen.

Verder toonde onze analyse van Coinglass aan dat de liquidatie van longposities in de afgelopen week is afgenomen. De liquidatie voor longposities is gedaald van $2 miljoen tot $592 op het moment van schrijven. De afgenomen liquidatie liet zien dat investeerders premies betaalden om hun posities vast te houden, en degenen die tegen de markt wedden, hebben hun geld verloren.

image
Bron: Coinglass

Ten slotte heeft KAS de afgelopen week een gestage toename in Open Interest genoten. De Open Interest van de altcoin is gestegen van $50 miljoen naar $61,97 miljoen in de afgelopen week. Dit suggereert dat investeerders hun posities vasthouden terwijl ze nieuwe openen.

image
Bron: Coinglass

KAS herstelt zich sterk van de recente marktdaling met toenemende koopinteresse. Als de huidige trend aanhoudt, zal Kaspa proberen het vorige weerstandsniveau rond $0,185 en $0,195 te testen. Een marktcorrectie zou echter kunnen leiden tot een daling van Kaspa naar $0,161.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu