Blockchain Stories
Celestia TIA stijgt met 14% na aankondiging netwerkupgrade
Altcoin Cryptomarkt Update Nieuws

Celestia TIA stijgt met 14% na aankondiging netwerkupgrade

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de wereld van cryptocurrencies is de recente stijging van 14% in de waarde van het Celestia (TIA) token opgemerkt. Deze opmerkelijke groei volgde op de aankondiging van hun netwerkupgrade, genaamd Lemongrass.

Deze upgrade belooft tal van verbeteringen, waaronder verhoogde transactiesnelheden en verbeterde schaalbaarheid, wat de algehele efficiëntie van het netwerk zal bevorderen. Investeerders en analisten zijn enthousiast over de potentiële impact van deze ontwikkelingen op de toekomst van Celestia en beschouwen het als een belangrijke stap richting bredere adoptie en gebruik binnen de cryptomarkt.

Celestia recente upgrade en de impact op de TIA waarde

De Lemongrass upgrade is in nauwe samenwerking met de gemeenschap ontwikkeld en bevat enkele baanbrekende functies. Een van de meest opvallende toevoegingen is de mogelijkheid voor gebruikers om met één klik interacties aan te gaan met andere IBC ketens. Dit is van groot belang, omdat het het beheer van accounts aanzienlijk vereenvoudigt en efficiënter maakt.

Daarnaast wordt er een nieuw prijsmechanisme geïntroduceerd dat een minimale gasprijs voor transacties instelt. Dit zal de efficiëntie van het netwerk verbeteren en ervoor zorgen dat gebruikers geen onnodige kosten maken. Voor investeerders betekent deze aankondiging dat Celestia zich blijft ontwikkelen en innoveren, wat kan leiden tot verdere waardestijgingen van het token.

Lemongrass: de eerste netwerkupgrade van Celestia

De eerste fase van de Lemongrass upgrade zal plaatsvinden op de Arabica devnet, gevolgd door een test op de Mocha testnet. Hoewel de exacte lanceringsdatum van Lemongrass 1.0 nog niet bekend is, wordt verwacht dat de bèta versie medio september beschikbaar zal zijn. Deze planningsfasen tonen aan hoe zorgvuldig Celestia te werk gaat om de upgrade succesvol te implementeren.

De introductie van interchain accounts via het Inter Blockchain Communication protocol biedt gebruikers de flexibiliteit om hun accounts op verschillende platforms te beheren. Dit geeft gebruikers meer controle en gemak bij het gebruik van hun cryptomiddelen.

Waarschuwing voor investeerders

Ondanks de positieve trend is het voor investeerders cruciaal om alert te blijven en zich bewust te zijn van de dynamische aard van de markt. De cryptomarkt is bijzonder gevoelig voor macro economische indicatoren, zoals inflatiecijfers en renteveranderingen, die de waarde van TIA aanzienlijk kunnen beïnvloeden.

Daarom is het van essentieel belang om de marktontwikkelingen nauwlettend te volgen, inclusief nieuws over regelgeving en technologische innovaties, en weloverwogen beslissingen te nemen op basis van actuele informatie.

Hoewel de vooruitzichten voor TIA gunstig lijken, met een toenemende acceptatie en groeiende interesse van zowel particuliere als institutionele investeerders, benadrukken analisten dat er nog steeds aanzienlijke risico’s verbonden zijn aan beleggen in cryptocurrencies. Deze risico’s omvatten niet alleen de volatiliteit van de markt, maar ook het potentieel voor fraude en cyberaanvallen.

Koers Grafiek TIA 14 Augustus 2024
Koersgrafiek van Celestia (TIA). Bron: TradingView

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu