Blockchain Stories
Analist voorspelt dat Bitcoin kan stijgen en VeChain analyse
Altcoin Bitcoin Ethereum Nieuws

Analist voorspelt dat Bitcoin kan stijgen en VeChain analyse

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Bitcoin breekt eindelijk uit een lange consolidatiefase, een ontwikkeling die de markten in de komende dagen mogelijk een boost kan geven. Volgens de Nederlandse cryptoanalist Crypto Yapper bevindt Bitcoin zich echter op een kritisch punt. Hoewel er sprake is van een bullish doorbraak, is er op de dagelijkse grafiek sterke weerstand zichtbaar. Dit maakt de toekomst onzeker, aangezien zowel een verdere stijging als een terugval mogelijk is.

Hij voorspelt echter dat het huidige punt een interessante long positie kan zijn.

Kritische weerstandsniveaus voor Bitcoin

Op de 4-uursgrafiek van Bitcoin is een belangrijke uitbraak waargenomen, wat volgens Crypto Yapper betekent dat er potentieel is voor een stijging naar $67.000. Toch benadrukt hij dat er eerst een terugval nodig is naar het vorige weerstandsniveau om dit om te zetten in een steun.

Dit zou een mooie instapkans kunnen bieden voor handelaren die mikken op hogere doelen. Maar de dagelijkse grafiek laat een cruciaal horizontaal weerstandslevel zien, waar Bitcoin eerder moeite mee had. Het is daarom belangrijk om te zien of Bitcoin dit niveau kan doorbreken of dat er een afwijzing volgt, wat de prijzen weer omlaag zou kunnen brengen.

Belangrijke macro-economische invloeden

Naast technische analyses wijst Crypto Yapper ook op de invloed van macro-economische factoren op de Bitcoin koers. De publicatie van inflatiecijfers uit Groot-Brittannië en de VS kan aanzienlijke volatiliteit veroorzaken.

Als deze cijfers dichter bij de verwachtingen liggen, kan dat leiden tot een nieuwe prijsstijging van Bitcoin. Bovendien kan de discussie over een mogelijke renteverhoging in september de markt verder beïnvloeden. Dit benadrukt het belang van het volgen van economische ontwikkelingen naast technische grafieken.

Ethereum en VeChain analyse

Naast Bitcoin bespreekt Crypto Yapper ook de situatie van Ethereum en VeChain.

Ethereum ondervond een sterke daling na de lancering van de ETF, maar heeft inmiddels een bounce gemaakt vanaf een belangrijk steunniveau. Hij verwacht dat Ethereum op korte termijn opnieuw een weerstandsniveau zal testen rond de $2.900, waar hij overweegt winst te nemen.

Voor VeChain ziet hij eveneens potentieel, met een mogelijk opwaarts doel van 5 cent als de weerstand wordt doorbroken. Ook hier is geduld vereist, aangezien VeChain zich nog in de beginfase van een potentiële opwaartse beweging bevindt.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu