Blockchain Stories
Analist doet prognose: prijs XRP stijgt binnen enkele weken naar $60
Altcoin Nieuws Ripple

Analist doet prognose: prijs XRP stijgt binnen enkele weken naar $60

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Een cryptoanalist heeft een positieve voorspelling gedaan voor de prijs van XRP, de native token van de XRP Ledger (XRPL), en voorziet een mogelijke rally van maar liefst 10.400%, met een koersdoel van $60. Hij heeft ook aangegeven wanneer deze stijging mogelijk zou kunnen plaatsvinden.

In een bericht op X van 12 augustus deelde cryptoanalist Brett Hill zijn optimisme over de toekomstige prijs van XRP. Volgens Hill staat de koers van de munt mogelijk aan de vooravond van een grote uitbraak, wat zou kunnen leiden tot nieuwe recordhoogtes.

Hill presenteerde een grafiek met de prijsbewegingen van XRP van maart 2023 tot 2025. Op basis van deze analyse verwacht hij dat XRP een prijs van $50 tot $60 kan bereiken, wat neerkomt op een stijging van 10.400% ten opzichte van de huidige koers.

Bij het uiteenzetten van zijn positieve voorspelling voor XRP, wees Hill op de wekelijkse Moving Average Convergence Divergence (MACD) van XRP. Deze trendvolgende momentum indicator wordt gebruikt om in en uitstappunten voor cryptohandelaren te identificeren.

Een stijging van 10.400% binnen enkele weken

Hill voorspelde dat XRP mogelijk tussen $50 en $60 zou kunnen stijgen, op voorwaarde dat het boven het genoemde supportniveau blijft. Aangezien XRP op het moment van schrijven rond $0,57 wordt verhandeld, wat ruim boven dit cruciale supportniveau ligt, zou volgens hem het koersdoel van $50 tot $60 in de komende weken haalbaar kunnen zijn.

De analist benadrukte dat zolang XRP dit supportniveau vasthoudt, het goed gepositioneerd is voor grote winsten. Ondanks zijn optimistische voorspelling waarschuwde Hill echter dat investeerders rekening moeten houden met een weerstandsniveau van $0,6836.

Hij stelde dat als XRP dit weerstandsniveau doorbreekt, er mogelijk een krachtig opwaarts momentum kan ontstaan dat de prijs nog verder kan laten stijgen. Let op: wij geven nooit financieel advies en baseren onze bevindingen op de genoemde bronnen in dit artikel.

Positieve verwachtingen voor XRP na juridische overwinning Ripple

In een eerder bericht op X voorspelde Hill dat de XRP Ledger klaar is voor explosieve groei na de recente juridische overwinning van Ripple op de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Op 8 augustus legde de Amerikaanse rechtbank een boete op van $125 miljoen voor het schenden van effectenwetten door XRP te verkopen aan institutionele beleggers. Ripple’s CEO, Brad Garlinghouse, ziet deze schikking als een belangrijke overwinning, aangezien de SEC oorspronkelijk een boete van $2 miljard had geëist.

Na de uitspraak hebben analisten en marktwaarnemers optimistische verwachtingen geuit over de toekomstige waarde van munt. Crypto enthousiasteling Amelie voorspelde dat de nieuwe regelgevende duidelijkheid biljoenen dollars zou kunnen injecteren in XRPL projecten.

Daarnaast heeft een andere cryptoanalist, bekend als ‘CryptoBull’ op X, ook een bullish koersdoel voor XRP aangegeven. Volgens hem zou de munt binnen 1 tot 18 maanden kunnen stijgen naar een prijs tussen de $13 en $46. Volgens verschillende analisten is het dus goed mogelijk dat er een flinke koersstijging aan zit te komen. De toekomst zal het uitwijzen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu