Blockchain Stories
Toncoin klaar voor verdere stijgingen? Dit geven de waardes aan!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Toncoin klaar voor verdere stijgingen? Dit geven de waardes aan!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Toncoin (Ticker: TON) heeft in de afgelopen 24 uur een aanzienlijke prijsstijging doorgemaakt. 

De koers van Toncoin is met 10% gestegen vanaf een belangrijk supportniveau van $6,02. Dit volgt op een kortetermijndaling van 9% op 11 augustus, wat wijst op een langetermijn bullish trend voor de coin.

image
Bron: TradingView

Liquidatie pool op $6,62

Op het moment van schrijven bevindt Toncoin zich in de buurt van een aanzienlijke liquidatie pool, met een totaal van 204.000 TON gepositioneerd rond de $6,62. 

Dit duidt erop dat veel investeerders posities hebben ingenomen rond dit prijsniveau, waardoor het een cruciale zone is voor mogelijke marktbewegingen. 

image
Bron: Coinglass

Als de prijs van TON dit niveau bereikt, kan een golf van liquidaties door de markt razen, wat de volatiliteit zou kunnen versterken.

Toename van grote transacties

In dezelfde periode is het aantal grote transacties met bijna 2% toegenomen. Deze stijging duidt op toenemende interesse en activiteit onder whales en grote holders. 

Dergelijke bewegingen wijzen vaak op vertrouwen in het activum, wat mogelijk wijst op toekomstige prijsbewegingen. 

image
Bron: IntoTheBlock

Wanneer grote sommen geld beginnen te bewegen, is dit vaak een voorbode van bredere marktschommelingen, wat dit een bullish indicator maakt voor TON op de korte tot middellange termijn.

Groei van adoptie

Daarnaast is het aantal actieve wallets met bijna 11% gestegen. Deze toename wordt aangevuld door een stijging van bijna 20% in nieuwe wallets. 

Beide statistieken wijzen op groeiende interesse en adoptie van TON, nu meer gebruikers zich met het netwerk bezighouden. 

Een toenemend aantal actieve wallets correleert doorgaans met verhoogde netwerkactiviteit, wat de prijsstabiliteit en groei verder kan ondersteunen.

image
Bron: IntoTheBlock

Wat betekent dit voor TON?

De gegevens suggereren een volwassen netwerk met toenemende gebruikersbetrokkenheid en vertrouwen. De liquidatie pool op $6,62 vormt een duidelijk strijdtoneel voor toekomstige prijsbewegingen. 

De toename van grote transacties en actieve adressen wijst op aanzienlijke interesse van zowel grote spelers als nieuwe toetreders. Deze metrics bieden een veelbelovende vooruitblik, met potentieel voor zowel korte termijn volatiliteit als langetermijngroei.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Justin Sun voorspelt: TRON bereikt binnen twee jaar niveau van Bitcoin

Michel Borggreve

Ethereum Bitcoin ratio doorbreekt grens: Zijn altcoins in gevaar?

Julian Smits

Hedera onthult open-source toolkit voor beheer van tokenized assets

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu