Blockchain Stories
CANTO stijgt met 62% ondanks storingen, kan dit doorzetten?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

CANTO stijgt met 62% ondanks storingen, kan dit doorzetten?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

CANTO heeft een indrukwekkende stijging van 62% laten zien, ondanks een reeks storingen die het netwerk de afgelopen dagen heeft geteisterd. 

De blockchain ging op zondag 11 augustus offline, maar ontwikkelaars brachten later een oplossing uit die het netwerk voor ongeveer 90 minuten weer online bracht voordat het opnieuw stilviel. 

Volgens Canto Explorer vond de laatste blok productie plaats op 12 augustus om 14:02 UTC. De ontwikkelaars schreven de storing toe aan onvoorziene neveneffecten veroorzaakt door een recente netwerk upgrade. 

Het team kondigde aan dat de blok productie op 13 augustus zal worden hervat zodra een nieuwe patch is geïmplementeerd.

Wat drijft de rally?

Ondanks deze problemen heeft CANTO een indrukwekkende opleving doorgemaakt. De token is een van de best presterende op de markt in de afgelopen 24 uur, te midden van stijgende interesse en hoge volumes. 

Op het moment van schrijven stond de CANTO koers op $0,07, na een stijging van meer dan 62%. Onze koersgegevens laten zien dat de handelsvolumes met 83% zijn gestegen, waarschijnlijk als gevolg van de hoge koopdruk.

De Relative Strength Index (RSI) neigt naar een stijging, wat wijst op een toename van het koopmoment naarmate de markt optimistischer wordt. Het kruisen van de RSI boven de signaallijn duidt verder op een koopsignaal. 

De Chaikin Money Flow (CMF) heeft hogere dieptepunten laten zien, ondanks dat deze zich nog steeds in negatief gebied bevindt. Dit geeft aan dat de koopdruk begint te overheersen op de verkoopdruk. Kopers moeten meer steun bieden om de stijgende trend te behouden.

image
Bron: TradingView

De vorming van het dalende wig patroon suggereert verder een voortzetting van de stijgende trend, aangezien de prijzen herstellen van de recente terugval die de prijs deed dalen tot $0,037 op 12 augustus. 

Als de prijs boven de bovenste trendlijn van de dalende wig uitbreekt, zal CANTO zich richten op het 1 Fib-niveau. Omgekeerd, als de stijgende trend faalt, zal de token waarschijnlijk dalen tot het 0,236 Fib niveau ($0,0116).

Bezorgdheid binnen de community

Helius Labs CEO, Mert Mumtaz, heeft kritiek geuit op het Canto netwerkteam vanwege het gebrek aan betrokkenheid bij de community. 

Het maakt me niet uit als je offline gaat, maar je hebt een plicht tegenover de mensen die fondsen op jouw keten hebben om ze op de hoogte te houden

Analist Marty Party merkte op X ook op dat het netwerk een daling in on chain activiteit ervaart, wat een aanzienlijke uitdaging vormt voor de toekomstige groei. 

image
Bron: DefilLama

Gegevens van DeFiLlama tonen aan dat de Total Value Locked (TVL) van het netwerk is gedaald van meer dan $200 miljoen in maart vorig jaar tot $14 miljoen. De dalende TVL wijst op verminderde vraag en vertrouwen in het project.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Helium v3 voorstel stuit op weerstand: HNT koers onder druk

Julian Smits

Cardano heeft bullish on chain waarden: Nu kopen?

Timo Bruinsma

Solana lanceert tweede web3 smartphone: de Solana Seeker

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu