Blockchain Stories
BlackRock Ethereum ETF nadert mijlpaal van $1 miljard
Altcoin ETF Ethereum Nieuws

BlackRock Ethereum ETF nadert mijlpaal van $1 miljard

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Sinds de lancering van de Ethereum ETF’s is de BlackRock ETH ETF de absolute koploper. Vanaf het eerste moment heeft deze ETF de grootste instroom en declasseert de ETF eigenlijk andere ETF’s. Dit blijkt ook uit de mijlpaal die deze Ether Spot ETF momenteel nadert: de indrukwekkende mijlpaal van een instroom van $1 miljard!

Indrukwekkende groei

De afgelopen dagen waren uitermate goed voor de Ethereum ETF’s. Zoals we gister al schreven, wisten de Ethereum ETF’s voor het eerst een week in het groen af te sluiten. Dit is onder meer te danken aan de BlackRock Ethereum ETF. Deze ETF kent vanaf het begin de grootste instroom en nadert nu dus de mijlpaal van $1 miljard.

Een indrukwekkende prestatie, aangezien de BlackRock ETH ETF pas op 24 juli gelanceerd werd. In ongeveer 3 weken tijd heeft deze Ethereum ETF dus een instroom van bijna $1 miljard bereikt. Op het moment van schrijven ligt de instroom ruim boven de $900 miljoen, mede dankzij de afgelopen week. In die week had de BlackRock Ethereum ETF namelijk een netto instroom van $188 miljoen. Met dergelijke bedragen gaat het uiteraard erg hard en nadert de mijlpaal van $1 miljard met rasse schreden.

Waarop blinkt BlackRock uit?

Met de huidige prestaties overtreft BlackRock de concurrentie met verve. Iets dat onder meer toegeschreven kan worden aan de bekendheid en populariteit van BlackRock. Deze fondsbeheerder heeft simpelweg zijn naam mee, is bekend voor veel investeerders en is hierdoor toegankelijk(er) dan andere fondsbeheerders.

Tevens lijkt de propositie van BlackRock goed te zijn. Deze fondsbeheerder weet hun ETF goed in de markt te positioneren, maakt blijkbaar op de juiste manier reclame en spreekt ook de juiste doelgroep aan. Met de Ethereum ETF’s richten de fondsbeheerders zich immers op ‘andere’ investeerders dan de investeerders die direct in Ethereum investeren.

Daarnaast heeft BlackRock de infrastructuur simpelweg op orde. Het is bij vrij simpel om in de BlackRock Ethereum ETF te investeren, de service lijkt prima te zijn en is er geen sprake van verborgen kosten of iets dergelijke.

Uitdagende tijden voor Ethereum ETF’s

De prestatie van BlackRock is verbluffend. Deze fondsbeheerder weet niet alleen andere fondsbeheerders te overtreffen, maar weet ook de uitdagende tijden te overwinnen. De afgelopen weken waren namelijk in de cryptomarkt alles behalve makkelijk.

Ten eerste was er heel veel van de lancering van de Ethereum ETF’s verwacht. De eerste dagen leek deze verwachting nog uit te komen, maar daarna kwam het klad er behoorlijk in. Dit had onder meer met de macro-economische factoren te maken. Ten tweede kreeg de gehele cryptomarkt vorige week een flinke knauw te verduren. Alle koersen gingen fors onderuit, waardoor het kaf van het koren gescheiden werd. Speculanten verloren veel geld, terwijl grote crypto whales juist extra investeerden. Dit was uiteindelijk in het voordeel van de Ethereum ETF’s; veel crypto whales hebben door de recente crash veel geld verdiend met de Ethereum ETF’s.  

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu