Blockchain Stories
Chainlink klaar voor een uitbraak? Dit zeggen diverse indicatoren
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Chainlink klaar voor een uitbraak? Dit zeggen diverse indicatoren

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink (Ticker: LINK) lijkt op het moment van schrijven te herstellen vanaf een cruciaal support- en weerstandsniveau op de grafieken, een niveau dat het al jaren vasthoudt. 

Een succesvolle hertest van deze zone zou de weg kunnen vrijmaken voor LINK om in de komende maanden nieuwe hoogtes te bereiken.

Belangrijke koop zone rond $12,70

Kopen in de buurt van de $12,70-zone ziet er veelbelovend uit vanwege een belangrijk support niveau rond dat niveau. Onlangs bereikte de prijs de ‘gouden zone’ rond $9,80. Dit zou een signaal kunnen zijn voor een bullish voortzetting als $12,70 wordt heroverd als steun. 

Er is echter ook een mogelijkheid van een verdere daling om een bearish patroon te voltooien. Als $9,40 deze week wordt doorbroken, zou er een nieuwe test van de ‘gouden zone’ kunnen plaatsvinden.

image
Bron: TradingView

HTF vraagzone voor altcoins

Altcoins zijn de laatste tijd sterk hersteld, waarbij verschillende grote winsten hebben geboekt voor de week. 

Samen met BTC dat boven de $60.000 sluit en ETH dat stabiel blijft, zou dit het begin van een bull cycle kunnen signaleren. 

Altcoins zijn teruggekaatst na het afwijzen van een belangrijk support niveau op hun grafieken, wat suggereert dat ze mogelijk ook klaar zijn voor verdere winsten.

image
Bron: TradingView

Prestaties van de sector in crypto

De afgelopen week was echter uitdagend voor altcoins, waarbij velen ongeveer 40% van hun waarde verloren in vergelijking met de week ervoor. Ongeveer de helft van die verliezen is sindsdien hersteld. 

Hoewel er geen specifieke sector uitsprong, hebben de meeste sectoren zich vergelijkbaar ontwikkeld, ondanks enkele bullish sentimenten. Deze brede opleving is een teken dat Chainlink waarschijnlijk zal deelnemen aan de opwaartse trend van de huidige marktcyclus.

image
Bron: Velo Protocol

Laagste gemiddelde in tijden

Tot slot onthulde de Crypto Daily RSI Heatmap dat de gemiddelde RSI op het laagste punt in lange tijd stond, namelijk rond de 35%, wat typerend is voor een bearish markt. 

Dit kan worden geïnterpreteerd als een teken dat de prijzen op zeer lage niveaus staan, wat het een ideaal moment maakt voor handelaren en investeerders om in te stappen. 

Het is echter belangrijk om op te merken dat deze cijfers snel kunnen veranderen, zoals blijkt uit de significante prijsbewegingen van verschillende munten in de afgelopen week.

image
Bron: Coinglass

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu