Blockchain Stories
Justin Sun verplaatst grote hoeveelheden Ethereum
Altcoin Ethereum Nieuws

Justin Sun verplaatst grote hoeveelheden Ethereum

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Marktanalisten hebben grote verschuivingen waargenomen in de wallet(s) van Justin Sun. De oprichter van TRON en cryptobekendheid heeft in de afgelopen jaren grote hoeveelheden geld in crypto gestopt. Een deel van deze crypto is recent in beweging gekomen, aangezien Sun ervoor gekozen heeft om een grote hoeveelheid ETH vanuit een wallet naar HTX (een crypto exchange) te sturen.

Grote investering

Justin Sun heeft recent een investering van ongeveer $37 miljoen in ETH gedaan. Althans; uit de data blijkt dat een wallet ongeveer 16.230 ETH heeft gekocht. De gemiddelde prijs was ongeveer $2.280, waardoor de totale investering op iets meer dan $37 miljoen uitkomt.

Er is geen 100% zekerheid dat dit wallet aan Justin Sun toebehoort, maar verschillende analisten zijn hier wel vrij zeker van. Dit geldt onder meer voor on-chain analist Yu Jin. Hij weet nagenoeg zeker dat het adres, 0x5ac…17e, onderdeel uitmaakt van de portefeuille van Justin Sun.

Lucratieve investering

Justin Sun heeft bovengenoemde investering al op 5 augustus gedaan. Vooralsnog kunnen we stellen dat deze investering bijzonder lucratief voor hem uitgepakt heeft. De Ethereum koers stond destijds namelijk relatief laag ten gevolge van de forse daling in het afgelopen weekend. De timing van Justin Sun lijkt zodoende geweldig te zijn geweest.

Sinds het aankoopmoment is de Ethereum koers met meer dan 17% gestegen. Dit betekent dat Sun over een bedrag van $37 miljoen een koerswinst van 17% heeft gepakt. Althans; een virtuele koerswinst. Tot zover bekend is, heeft Sun namelijk (nog) niet gekozen voor de verkoop van de ruim 16.230 ETH tokens.

Verplaatsing naar Binance

Net nadat Sun de investering van ruim $37 miljoen had gedaan, was er alweer een volgende beweging traceerbaar. Er werd namelijk 4.500 ETH vanaf HTX naar Binance overgemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid is ook deze transactie uitgevoerd door Sun.

Met deze transactie trachtte hij wellicht om zijn risico’s te spreiden. Door meer dan 16.230 ETH bij één crypto exchange te laten staan, loop je als grote investeerder uiteraard een behoorlijk risico. Dit is wellicht voor Justin Sun reden geweest om 4.500 ETH tokens naar Binance over te maken.

Wat kunnen we van deze trades leren?

Uit deze trades blijkt des te meer dat Justin Sun een geweldig inzicht heeft. Hij heeft de recente daling goed ingeschat en het ‘buy the dip’ principe gehanteerd. Dit heeft hem vooralsnog een virtuele koerswinst van meer dan $6,4 miljoen opgeleverd.

Het timen van de markt is lastig, maar is dus wel mogelijk. Dat laat Justin Sun in ieder geval zien met deze transacties. Uiteraard is het wel goed mogelijk dat de Ethereum koers in de komende dagen weer fors daalt. In dat geval ziet Sun zijn virtuele winst alsnog verdampen.

Verder kunnen we leren dat je met geld nog meer geld kunt maken. Justin Sun had in eerste instantie dus $37 miljoen ‘over’ om daar binnen een paar dagen meer dan $6,4 miljoen virtuele winst mee te maken. Tot slot zien we dat de cryptomarkt nog steeds erg volatiel is.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws via Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis Ethereum

Jouw cryptoavontuur starten met €10 gratis Ether? In samenwerking met Bitvavo mogen wij vandaag 10 euro aan gratis Ethereum of een andere crypto weggeven aan onze lezers. 

Maak via onderstaande knop een account aan en je ontvangt een welkomstbonus van 10 euro. Ook handel je de eerste €10.000 binnen de eerste 7 dagen na je registratie helemaal gratis (t.w.v. €25). Alle voorwaarden vind je op de pagina onder de knop.


Gerelateerde berichten

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu