Blockchain Stories
FLOKI dalende trend zet door: extra daling van 25% op komst?
Altcoin Memecoin Nieuws

FLOKI dalende trend zet door: extra daling van 25% op komst?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Floki (Ticker: FLOKI) bevindt zich in een dalende trend en heeft zich nog niet hersteld van de recente verliezen, ondanks een stijging van 30% vanaf de recente dieptepunten. 

Het weerstandsniveau van $0,00014 lijkt waarschijnlijk een obstakel te vormen voor een verdere opwaartse beweging.

FLOKI bullish sentiment heeft nog een lange weg te gaan

Het dichtstbijzijnde significante hoogtepunt ligt op $0,0002, wat 67% hoger is dan de huidige marktprijs van de memecoin. 

image
Bron: TradingView

Een langzame opbouw van hogere bodems en toppen in augustus zou ideaal zijn voor het versterken van het bullish sentiment rondom FLOKI. In dit onzekere klimaat is het echter de vraag of de prestaties aan de verwachtingen kunnen voldoen. 

De dagelijkse RSI blijft ver onder de neutrale 50, wat wijst op een aanhoudend bearish momentum, en de OBV (On-Balance Volume) daalt, wat het verhoogde verkoopvolume van de afgelopen dagen weerspiegelt. De Fibonacci niveaus zullen waarschijnlijk als weerstand fungeren tijdens een mogelijke stijging.

De liquidatie heatmap toont aan dat er nog een daling van 25% mogelijk is

De liquiditeits pool in de zone rond $0,0001 is verzameld en de prijzen zijn gestegen nadat Bitcoin (Ticker: BTC) een lokaal dieptepunt van $49.000 bereikte. 

image
Bron: Hyblock Capital

Er zijn echter nog steeds aanzienlijke liquidatie niveaus aanwezig in de zone rond $0,000093. Hoewel de recente stijging enige hoop heeft gebracht voor FLOKI, blijft het algehele marktsentiment zwak. 

Dit wordt verder versterkt door de toenemende zorgen over de bredere crypto markt, wat zou kunnen leiden tot verhoogde verkoopdruk.

Daarnaast kan de aanhoudende onrust op de wereldwijde financiële markten bijdragen aan de onzekerheid rondom memecoins zoals FLOKI. 

Het zou daarom niet verrassend zijn als de dalende trend zich voortzet, met prijzen die mogelijk dalen naar het cruciale ondersteuningsniveau van $0,000093. Investeerders worden aangeraden voorzichtig te zijn en de marktontwikkelingen nauwlettend te volgen voordat ze nieuwe posities innemen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu