Blockchain Stories
Michael Saylor vergelijkt Lummis BTC wet met Louisiana Purchase
Bitcoin Nieuws Regulatie

Michael Saylor vergelijkt Lummis BTC wet met Louisiana Purchase

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Tijdens de recente onrust op de crypto markt, waarbij Bitcoin (Ticker: BTC) meer dan 15% daalde in een dag (de scherpste daling sinds de FTX inzinking), heeft Michael Saylor, medeoprichter en voorzitter van MicroStrategy en een fervent BTC maximalist, opnieuw de krantenkoppen gehaald.

Saylors standpunt over het voorgestelde Bitcoin Reserve wet

In een recent interview met CNBC, toen hij werd gevraagd naar de scherpe daling van Bitcoin en wat de volgende katalysator zou kunnen zijn om BTC uit zijn dal te halen, antwoordde Michael Saylor:

Ik denk dat de gebeurtenissen op Bitcoin 2024 in Nashville enkele weken geleden zeer katalytisch waren en een belangrijk keerpunt markeerden voor Bitcoin. Senator Lummis presenteerde een strategische Bitcoin reservaatwet en dat is ons ‘Louisiana Purchase’ moment.

De Louisiana Purchase verwijst naar een transformatieve gebeurtenis, vergelijkbaar met de deal uit 1803 die het grondgebied van de VS verdubbelde. Saylors gebruik van deze term voor Lummis BTC wet suggereert dat deze wet de Amerikaanse Bitcoin adoptie ingrijpend zou kunnen veranderen en het land zou kunnen vestigen als een leider in de crypto wereld.

Hij voegde hieraan toe:

Thomas Jefferson kocht het Louisiana gebied voor $15 miljoen in 1803 en verdubbelde bijna de grootte van de Verenigde Staten. Bitcoin is schaars, begeerd digitaal bezit. Het is een geweldig idee om een beetje valuta of papier te ruilen voor een plek waar miljarden mensen over 100 jaar willen zijn.

Saylors langdurige steun voor Bitcoin

Dit is niet de eerste keer dat Saylor sterk vertrouwen toont in BTC. Zelfs toen de cryptocurrency onder aanzienlijke bearish druk stond, bleef hij optimistisch.

Opmerkelijk is dat hij tijdens een zeer optimistische keynote speech op 26 juli op de Bitcoin 2024 conferentie voorspelde dat BTC tegen 2045 $13 miljoen per munt zou kunnen bereiken.

Saylor’s prognose geeft aan dat zijn herziene schatting van $10 miljoen voor Bitcoin slechts een basisscenario is. Hij suggereerde:

Het zou een bearish sentiment case van $3 miljoen kunnen zijn, het zou een bullish sentiment case van $49 miljoen kunnen zijn.

Hij sloot af door de aanwezigen aan te sporen een zeer optimistische kijk op de toekomst van Bitcoin aan te nemen:

Triple maxi” Bitcoin bulls zouden een netto waarde van $214 miljoen kunnen bereiken tegen 2045.

Bitcoin markttrends

Volgens de laatste update is BTC met 1,67% gestegen in de afgelopen 24 uur en handelt het rond het $57.000 niveau volgens onze koers.

image
Bron: TradingView

Ondanks deze winst geeft de RSI van 36 aan dat verkopers nog steeds de overhand hebben op kopers. De wijder wordende Bollinger Bands signaleren een toegenomen volatiliteit, wat suggereert dat het bullish momentum binnenkort de bearish druk kan overtreffen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Bullish signaal voor Sui: TVL en stijgende actieve wallets

Timo Bruinsma

Wormhole stijgt met 20% in 3 dagen en presteert beter dan Bitcoin

Timo Bruinsma

PEPE richt zich op een uitbraak na whale activiteit

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu