Blockchain Stories
Eric Trump, zoon van, spreekt zich uit over crypto
Altcoin Bitcoin Nieuws

Eric Trump, zoon van, spreekt zich uit over crypto

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De Amerikaanse presidentsverkiezingsstrijd is in volle gang onderweg. Zowel Donald Trump als Kamala Harris trachten zoveel mogelijk stemmen te trekken, waarbij Trump zijn pijlen op onder meer crypto heeft gericht. In de afgelopen tijd heeft hij zich meermaals positief over crypto uitgesproken én heeft hij een Bitcoin conventie bijgewoond. Hij lijkt nu ook zijn zoon, Eric Trump, in te zetten om met behulp van crypto meer stemmen te scoren:

Familie onderonsje

De tweet van Eric Trump lijkt een soort van familie onderonsje te zijn. In de tweet heeft hij namelijk zijn broer Don Jr. en zijn vader Donald getagt. Hiermee lijkt Eric aan te willen geven dat zijn gehele familie achter crypto staat.

Vooralsnog is het echter onduidelijk waar Eric precies op doelt. Hij heeft het in zijn tweet over een grote aankondiging, maar daar blijft het dan ook bij. Wat wel interessant is, is dat Donald Trump Jr. ook een tweet over crypto geplaatst heeft:

Het heeft er inmiddels alle schijn van dat Trump zijn geheel familie inzet.

Trump = crypto president

De strijd in Amerika tussen Harris en Trump is uniek. Harris werd immers last minute naar voren geschoven, nadat Biden bekendmaakte om af te treden. Tegelijkertijd heeft Trump in eigen land zeker geen vlekkeloze reputatie, maar heeft hij toch nog steeds heel veel aanhangers. Weinig andere landen zijn zó verdeeld als de Verenigde Staten van Amerika. Om zoveel mogelijk stemmen te scoren, heeft Trump ervoor gekozen om crypto als één van zijn pijnpunten aan te houden.

Dit blijkt onder meer uit de verschillende toespraken die hij heeft gehouden. In meerdere toespraken heeft hij te kennen gegeven dat crypto de toekomst van geld is. Ook kwam hij eind juli op de Bitcoin conventie van Bitcoin Magazine opdraven. Tevens heeft hij recent speciale Trump Bitcoin sneakers uitgegeven. Een werkelijk waar fenomenale marketingstunt om zich nog geliefder te maken onder het Amerikaanse volk.

Inmiddels omschrijft hij zichzelf als de crypto president. Zodra hij aan de macht gaat komen, is het goed mogelijk dat crypto veel meer vrijheid krijgt in Amerika. Of beter gezegd: dat het voor cryptobedrijven veel duidelijker wordt waar ze precies aan toe zijn. De vele cryptobedrijven hebben in Amerika namelijk nog steeds met onduidelijke regelgeving te maken. Wat mag nou wel? Wat mag niet? Wat zijn de consequenties bij het overtreden van de regels? De cryptoregulatie in Amerika kan echt veel beter en daarvoor lijkt Donald Trump de aangewezen persoon te zijn.

Vooralsnog is het interessant om het X-account van Eric Trump in de gaten te houden. Dat doen wij voor jou, zodat je tijdig op Blockchainstories.nl het laatste nieuws over Trump en de Amerikaanse presidentsverkiezingen kunt lezen. Wij verwachten in ieder geval dat de uitkomst van deze verkiezingen bepalend gaat zijn voor de toekomst van crypto. Mocht Trump aan de macht komen, kan dit zomaar voor forse koersstijgingen zorgen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Chainalysis: exponentiële cryptogroei in Zuid-Korea

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu