Blockchain Stories
Pepe ziet koers in 24 uur met 25% stijgen: Wat nu?
Altcoin Memecoin Nieuws

Pepe ziet koers in 24 uur met 25% stijgen: Wat nu?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen dagen hebben we een ware achtbaanrit gezien in de wereld van cryptovaluta, waarbij prijzen met ongekende snelheid omhoog en omlaag schoten. Deze sprongen hebben niet alleen de aandacht getrokken van doorgewinterde investeerders, maar ook van nieuwkomers die mogelijk voor het eerst overwegen om in te stappen in de cryptomarkt.

Een van de opvallende stijgers in de afgelopen 24 uur is de meme coin Pepe (PEPE), die een prijsstijging van maar liefst 25% heeft doorgemaakt. Deze ongekende groei lijkt veelbelovend, maar zoals bij veel zaken in de cryptowereld geldt, is voorzichtigheid geboden.

Pepe ziet koers met 25% stijgen

Pepe (PEPE) heeft de afgelopen 24 uur een indrukwekkende prijsstijging van 25% doorgemaakt, waarbij de waarde nu op $0,0000077 staat. Deze stijging gaat gepaard met een toename van de handelsvolumes, die met 50% zijn gegroeid tot een totaal van $2,18 miljard. Maar ondanks deze positieve cijfers, zijn er signalen dat deze winst tijdelijk kan zijn.

Een nadere blik op de technische indicatoren toont aan dat de marktvolatiliteit hoog is. De Bollinger Bands, die de marktvolatiliteit meten, laten een groeiende kloof zien tussen de bovenste en onderste banden. Dit wijst op verhoogde volatiliteit, wat vaak een teken is van mogelijke prijsschommelingen.

pepeUSD 25procent stijging
Bron: TradingView

Ondanks de recente prijsstijging, laten de technische indicatoren zien dat de toekomst van PEPE onzeker is. Pepe handelt momenteel onder de onderste band van de Bollinger Bands, wat vaak een voortzetting van een neerwaartse trend aangeeft. Bovendien blijft de Awesome Oscillator, die de marktmomentum meet, rode balken vertonen, wat wijst op een bearish momentum. Dit suggereert dat de recente prijsstijging mogelijk niet zal standhouden zonder significante vraag naar de meme coin.

De Relative Strength Index (RSI) van PEPE staat momenteel op 39,93, onder de neutrale lijn van 50. Dit betekent dat de verkoopdruk groter is dan de koopdruk, wat het risico verhoogt dat de prijs van PEPE weer zal dalen. Als de vraag niet toeneemt, kan de prijs van PEPE terugvallen naar $0,0000058, een daling van 25% ten opzichte van de huidige waarde. Echter, als er een verschuiving in marktsentiment van bearish naar bullish plaatsvindt, zou de prijs kunnen stijgen tot $0,0000085.

Awesome oscillator pepe
Bron: TradingView

Huidige markt situatie van PEPE

Pepe (PEPE) heeft recent een opmerkelijke prijsstijging van 25% doorgemaakt, waardoor de waarde momenteel op $0,0000077 staat. Deze groei gaat gepaard met een toename in handelsvolumes van 50%, wat resulteert in een totaal van $2,18 miljard.

Echter, technische indicatoren suggereren dat deze stijging mogelijk tijdelijk is. De Bollinger Bands tonen een groeiende kloof, wat wijst op verhoogde volatiliteit.

De Awesome Oscillator vertoont rode balken, wat een bearish momentum aangeeft. Daarnaast staat de Relative Strength Index (RSI) op 39,93, wat wijst op een grotere verkoopdruk dan koopdruk.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

$1,9 miljoen aan crypto gedrained in mogelijke Banana Gun bot hack

Pieter de Haan

Binance trekt 40% meer grote investeerders aan in 2024

Pieter de Haan

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu