Blockchain Stories
R. Kiyosaki: dit is hét moment om Bitcoin te kopen
Bitcoin Nieuws

R. Kiyosaki: dit is hét moment om Bitcoin te kopen

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De bekende auteur en investeerder R. Kiyosaki heeft weer van zich laten horen. Op zijn X-account stelt hij dat dit hét moment is om Bitcoin te kopen. Hij is sowieso een fervente aanhanger van het buy the dip principe, waarvan op dit moment – naar zijn zeggen – sprake is. Tegelijkertijd stelt hij dat momenteel alle markten met donkerrode cijfers te maken hebben. Dat is volgens hem absoluut het juiste moment om in Bitcoin te investeren.

Dalende Bitcoin koers

De Bitcoin koers gaat door een diep dal. Alleen al in de afgelopen 24 uur daalde de koers met bijna 10%. Over de afgelopen 5 dagen komt de daling uit op ruim 18%. Een gigantische daling dus, maar wel een daling die je in je eigen voordeel kunt benutten.

Alle financiële markten hebben het op dit moment zwaar. De aandelenmarkt gaat een harde correctie door, terwijl ook eigenlijk alle digitale valuta donkerrode koersen laten noteren. De enige financiële producten die er enigszins goed vandaan lijken te komen, zijn de edelmetalen. Vandaar ook het advies van R. Kiyosaki om in Bitcoin, goud en zilver te investeren.

Risico’s spreiden

R. Kiyosaki geeft in zijn tweet het advies om in drie verschillende producten te investeren. Goud, zilver en Bitcoin vormt volgens hem de ideale combinatie. De ideale combinatie waarmee je veel winst kunnen pakken en waarmee je je risico’s kunt spreiden.

Belangrijk voordeel van deze financiële producten is de ‘zelfstandigheid’. Deze financiële producten kunnen bijvoorbeeld losgezien worden van de inflatie. Ook andere economische factoren zijn, over het algemeen, minder van invloed op deze financiële producten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld aandelen en ETF’s. Deze financiële producten hebben het momenteel erg zwaar, mede door de marktomstandigheden in Japan.

Blijf dapper

Het advies van R. Kiyosaki is om altijd dapper te blijven. Hiermee doelt hij vooral op het feit dat je niet angstig of paniekerig moet worden nu de Bitcoin koers daalt. Deze dalende koers is voor hem juist het signaal om extra in BTC te investeren, aangezien na regen altijd maneschijn komt. Volgens Kiyosaki is het daarom ontzettend belangrijk om nu je hoofd koel te houden. Schakel je emoties uit, buy the dip en profiteer hier op lange termijn van.

Hij benadrukt ook dat elke correctie gepaard gaat met gigantische stijgingen. Kijkende naar het verleden kunnen we niet anders dan concluderen dat R. Kiyosaki hier gelijk in heeft. In het verleden hebben de financiële markten altijd een groei doorgemaakt na een crash of correctie.

Moet je de adviezen van R. Kiyosaki volledig overnemen? Dat hangt volledig van jezelf af. Geloof je ook in BTC, goud en zilver? Dan kun je zeker zijn adviezen opvolgen. Heb je echter een iets andere zienswijze? Laat je dan niet van de wijs brengen door deze expert. Voer altijd je eigen onderzoeken uit, schakel je emoties volledig uit en maak voor jezelf de juiste keuzes. Dan kun je jezelf op termijn ook niks verwijten.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Staat NEIRO op het punt van een bullish uitbraak?

Timo Bruinsma

Belangrijke prijsniveaus voor TON om in de gaten te houden

Timo Bruinsma

MicroStrategy verdubbelt inzet op Bitcoin met $700M

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu