Blockchain Stories
Aave blijft sterk terwijl Bitcoin wankelt
Altcoin Nieuws

Aave blijft sterk terwijl Bitcoin wankelt

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Aave (Ticker: AAVE) heeft het de afgelopen week extreem goed gedaan. 

Terwijl Bitcoin (Ticker: BTC) sinds de piek van maandag 29 juli met 11% is gecrasht, zijn de AAVE prijzen met 11% gestegen vanaf de piek van maandag. 

Dit laat de veerkracht en uitzonderlijke relatieve sterkte zien ten opzichte van Bitcoin in een week die werd gedomineerd door bearish nieuws, wat geweldig is voor AAVE holders. Maar hoe gaat het nu verder met Aave? 

Hier is wat handelaren en investeerders in de gaten kunnen houden.

Aave zag een duidelijke bullish prestatie in juli, begin augustus op de juiste noot. Een set van Fibonacci retracement en extensie niveaus werd uitgezet op basis van de rally van juli van $71 naar $106. 

image
Bron: TradingView

Het 50% retracementniveau op $88,90 werd getest als support op 24 juli voordat het bullish sentiment de verliezen omkeerde. In de afgelopen negen dagen is AAVE hoger gestegen en heeft een bullish marktstructuurbreuk gemaakt in de 1 daagse tijdsperiode. De dagelijkse RSI stond op 65, wat duidt op een aanzienlijke stijgend momentum, maar nog geen overbought omstandigheden.

Er zou nog meer ruimte kunnen zijn voor uitbreiding, met de OBV die ook hoger trend om gestage koopdruk te benadrukken. De Fibonacci extensie niveaus op $129 en $142 komen goed overeen met de lokale hoogtepunten die de afgelopen drie dagen zijn gevormd, waardoor ze de volgende take profit doelen zijn.

On chain waarde toont aan dat volatiliteit waarschijnlijk is

De gemiddelde munt leeftijd is sinds begin juli langzaam hoger getrend, een teken van accumulatie. Echter, de 30 daagse MVRV stond op hoogten die sinds maart niet meer zijn gezien. Dit zou een sterke golf van verkopen kunnen voorspellen van korte termijn holders die genieten van gezonde winstmarges.

image
Bron: Santiment

De circulatie waarde zag de afgelopen dagen een opleving en ook de snelheid trendde omhoog. Samen toonden deze gegevens bullishness, maar waarschuwden ze ook voor verhoogde korte termijn prijsvolatiliteit. Handelaren kunnen daarom een beweging richting $142 verwachten met enkele prijspieken en dalingen onderweg.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Staat NEIRO op het punt van een bullish uitbraak?

Timo Bruinsma

Belangrijke prijsniveaus voor TON om in de gaten te houden

Timo Bruinsma

MicroStrategy verdubbelt inzet op Bitcoin met $700M

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu