Blockchain Stories
WIF Prijsvoorspelling: Wat is de verwachting van de memecoin?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

WIF Prijsvoorspelling: Wat is de verwachting van de memecoin?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Dogwifhat (Ticker: WIF) heeft de afgelopen week een verlies van 38% geboekt. Twee weken geleden had de memecoin nog een bullish vooruitzicht toen de bulls een bullish structuurbreuk bereikten. 

De scherpe prijsdalingen van Bitcoin (Ticker: BTC) sinds maandag 29 juli hebben de altcoin markt hard getroffen.

Verhoogde volatiliteit, maar herstel mogelijk

Hoewel de recente verliezen aanzienlijk zijn, geven ze mogelijk niet het volledige beeld weer. De volume indicator biedt enige hoop op een snel herstel. Op het moment van schrijven was het sentiment echter niet in het voordeel van de bulls op de korte termijn.

image
Bron: TradingView

De daling onder de niveaus van $2,30 en $2,15 versterkte het bearish momentum van WIF. De dagelijkse RSI daalde onder de neutrale 50 toen het niveau van $2,30 werd verloren, wat wijst op een verschuiving in het momentum. De lezing van 34 op de RSI gaf aan dat het bearish sentiment nog steeds dominant was.

Het lijkt waarschijnlijk dat de dieptepunten van juni en juli rond $1,45 opnieuw als support zullen worden getest. Zodra deze dieptepunten worden bereikt, kan een herstel snel plaatsvinden. Dit komt doordat de OBV (On-Balance Volume) de afgelopen zes weken een stijgende trend vertoonde.

Op het moment van schrijven bevond de OBV zich net onder de pieken van begin juli. Het gestage koopvolume, toen de prijzen boven $2 uitkwamen, is niet overschaduwd door het verkoopvolume van de afgelopen tien dagen.

Liquidatie heatmap ondersteunt prijsdaling onder $1,5

Het grote cluster van liquidatie niveaus op $2 kon de bears niet tegenhouden. De aanhoudend negatieve stemming op de markt zorgde ervoor dat WIF daalde richting de volgende liquiditeitspool bij $1,4 tot $1,5.

image
Bron: Hyblock Capital

Deze zone komt overeen met het eerder genoemde ondersteuningsniveau. Een bullish ommekeer kan vanuit deze zone beginnen, op voorwaarde dat Bitcoin erin slaagt vast te houden aan de $60k vraag zone.

WIF bulls kunnen vasthouden aan deze lichte bemoediging om vertrouwen te winnen in de komende dagen, ondanks dat verdere verliezen waarschijnlijk zijn.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Wat kan PEPE doen tijdens Uptober en in Q4?

Scott

Uniek: Duitse bank biedt cryptodiensten aan

Scott

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu