Blockchain Stories
Shiba Inu en deze 3 memecoins hebben potentie in augustus
Altcoin Memecoin Nieuws

Shiba Inu en deze 3 memecoins hebben potentie in augustus

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

In de huidige cyclus hebben memecoins de utility-tokens redelijk in de schaduw gezet, waarbij Dogecoin en Shiba Inu prominente spelers blijven. Echter, gezien hun aanzienlijke groei, zien crypto investeerders een beperkte opwaartse potentie voor deze munten en richten ze zich op andere memecoins voor hogere winsten. Hier is een lijst van 4 memecoins waarvan volgens bronnen veel potentie wordt verwacht in augustus. Uiteraard is het geen zekerheid dat deze tokens zullen stijgen.

Deze memecoins zijn verkrijgbaar bij zowel Bybit als MEXC.

1. MYRO

BONK en Dogwifhat maken al progressie op het Solana netwerk en hebben al miljarden dollars aan marktkapitalisatie bereikt, waardoor ze minder aantrekkelijk zijn voor nieuwe investeerders. Een Solana memecoin die deze mijlpaal nog niet heeft bereikt, is MYRO.

MYRO was ooit een populaire memecoin naast de twee bovengenoemde coins, maar is sindsdien achtergebleven en heeft een marktkapitalisatie van minder dan $200 miljoen, terwijl de andere boven de $1 miljard uitkomen. Hierdoor is MYRO een interessante optie voor investeerders die op zoek zijn naar memecoins met aanzienlijke groeimogelijkheden, aangezien een marktkapitalisatie van $1 miljard een bijna 10x winst zou opleveren.

2. ShibaSwap BONE

De ShibaSwap BONE token, gelanceerd door het Shiba Inu team, is een veelbelovende memecoin. Met een huidige marktkapitalisatie van ongeveer $120 miljoen, biedt BONE een aantrekkelijke investering met potentieel hoge rendementen en dus aantrekkelijke winsten.

BONE fungeert ook als de utility-token voor het Shibarium netwerk, waar het wordt gebruikt om netwerkkosten te betalen. Naarmate de acceptatie van Shibarium groeit, zal de vraag naar de BONE token naar verwachting toenemen, aangezien gebruikers van het Layer 2-netwerk deze moeten aanschaffen voor transacties.

3. WEN

Hoewel de prijs van Shiba Inu nog 10x kan stijgen om een nieuwe all-time high te bereiken, is het potentieel beperkt, vooral voor investeerders met kleinere portefeuilles. In dit geval kunnen memecoins zoals WEN, een populaire munt op het Solana netwerk, betere vooruitzichten bieden.

WEN beweegt zich nog steeds rond de $100 miljoen marktkapitalisatie, maar met een gemiddeld dagelijks handelsvolume van $10 miljoen, zelfs tijdens dalingen op de markt, blijft het investeerders aantrekken. Dit plaatst WEN in een goede positie om te stijgen wanneer memecoins weer in de belangstelling komen.

4. NEIRO

De legendarische Shiba Inu-hond Kabosu, het gezicht van Dogecoin, overleed eerder dit jaar, wat wereldwijd rouw veroorzaakte onder liefhebbers van memecoins. De eigenaar heeft inmiddels een nieuwe Shiba Inu hond, genaamd Neiro. Liefhebbers van memecoins hebben snel munten gemaakt die naar deze hond zijn vernoemd.

NEIRO memecoins zijn op verschillende netwerken verschenen, maar degene op het Ethereum netwerk heeft de leiding genomen met een marktkapitalisatie van meer dan $150 miljoen. Met een dagelijks handelsvolume van meer dan $100 miljoen is deze nieuwe munt uiterst populair. Voorstanders streven naar een marktkapitalisatie van $1 miljard.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen โ‚ฌ10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu