Blockchain Stories
PEPE weekend voorspelling: Dit is waarom PEPE interessant is
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

PEPE weekend voorspelling: Dit is waarom PEPE interessant is

Start met โ‚ฌ10 gratis crypto bij Bitvavo en handel โ‚ฌ10.000 gratis

Start nu

PEPE heeft de laatste tijd aanzienlijke volatiliteit gekend in zijn koers. De prijs is in de afgelopen drie dagen alleen al met ongeveer 18% gedaald, waardoor deze dichter bij het kritieke support niveau van $0,000009022 is gekomen. 

Dit volgde op een periode van consolidatie die eindigde op 30 juli. Om deze reden zullen we wat dieper ingaan op de prijs van PEPE.

Dalende trend na consolidatie

De prijsactie van de memecoin is de afgelopen dagen duidelijk afgenomen, in tegenstelling tot de periode van consolidatie die eraan voorafging. 

Deze observatie is cruciaal, aangezien PEPE enkele dagen geleden leek te zijn doorgebroken uit zijn consolidatiefase. Het stoppen van deze neerwaartse beweging in de komende dagen zal nu essentieel zijn voor de prijsactie van de memecoin.

Kritiek support niveau

Op het moment van schrijven naderde de prijs van de token het belangrijke support niveau van $0,000009022. Als dit niveau wordt doorbroken, kan dit duiden op een verdere waardevermindering van PEPE.

image
Bron: TradingView

Analyse van Coinglass en IntoTheBlock gegevens

Onze analyse van Coinglass gegevens toonde grote schommelingen in de grafieken. De gegevens onthulden specifieke periodes van zware instromen en uitstromen. Op het moment van schrijven leek er een toename van de uitstromen te zijn, wat overeenkomt met de eerder genoemde prijsdaling in de grafieken. 

image
Bron: Coinglass

Dit kan worden geรฏnterpreteerd als een teken dat meer investeerders hun holdings verkopen, waarschijnlijk uit angst voor verdere dalingen.

Daarnaast analyseerden we ook de in/out of the money gegevens van IntoTheBlock. De gegevens gaven aan dat 73% van de PEPE wallets momenteel winst maakt, waarbij de meerderheid van de winstgevende wallets op lagere prijzen heeft gekocht dan het huidige niveau. 

image
Bron: IntoTheBlock

Daarentegen kunnen de 23% van de investeerders die momenteel verlies lijden, niet worden genegeerd en kunnen ze een grotere verkoopdruk veroorzaken. Dit zou de lopende bearish run verder kunnen voeden.

Toekomstige prijsactie

De laatste prijsdaling van PEPE heeft de token dicht bij een kritiek niveau in de grafieken gebracht. 

Als de prijs boven dit niveau blijft, kan een omkering in de kaarten zitten voor de memecoin. Als het bearish momentum aanhoudt en de prijs door het support niveau heen breekt, kan PEPE nog verder dalen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer โ‚ฌ37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft.ย 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer โ‚ฌ18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu