Blockchain Stories
Een analyse van Bitcoin, Chainlink en VeChain: wat kunnen we verwachten?
Altcoin Bitcoin Nieuws VeChain

Een analyse van Bitcoin, Chainlink en VeChain: wat kunnen we verwachten?

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de recente video van Crypto Yapper werd de aanzienlijke daling van Bitcoin en de effecten op de bredere markt besproken. De Bitcoin koers daalde met bijna 6% in één dag en de aandelenmarkt kende een forse correctie. Dit veroorzaakte paniek onder investeerders en riep vragen op over de toekomst van cryptovaluta’s zoals Bitcoin, VeChain en Chainlink. Crypto Yapper voerde een interessante technische analyse uit voor deze drie crypto’s.

Op dit moment handelt de Bitcoin koers zo’n 4,3% lager voor $61.560.

Bitcoin onder druk: Wat betekent dit voor de markt?

De afgelopen dag beleefde Bitcoin een aanzienlijke prijsdaling, waarbij het 6% van zijn waarde verloor. Dit leidde tot paniek onder investeerders, vooral omdat de bredere aandelenmarkt ook een grote correctie onderging. Crypto Yapper merkte op dat de Bitcoin koers onder de $64,000 zakte en vervolgens het $60,000 niveau bereikte, wat een belangrijke ondersteuning is.

Hoewel er een kleine opleving was, blijft het sentiment bearish. Mocht Bitcoin verder dalen, dan is het volgende kritieke ondersteuningsniveau rond de $52,000. Deze ontwikkelingen hebben geleid tot een toename van de volatiliteit in de markt, mede door de angst voor een mogelijke wereldoorlog en de herinnering aan de crash van 2020.

Naast Bitcoin besprak Crypto Yapper ook de vooruitzichten voor altcoins zoals VeChain en Chainlink. Voor VeChain werd een patroon geïdentificeerd waarin de prijs tussen weerstand en ondersteuning wordt samengedrukt. Dit kan leiden tot een uitbraak, mogelijk naar het niveau van 5 cent. Echter, als de ondersteuning faalt, kan de prijs verder dalen. Vorige week kwam ook een uitbraak naar 5 cent uit de analyse van Yapper.

Voor Chainlink werd een hoofd-en-schouders patroon waargenomen, wat meestal een bearish signaal is. Als de ondersteuning rond $9 niet standhoudt, zou de prijs zelfs kunnen dalen tot $4. Op dit moment handelt Chainlink rond de $12.

Grote correcties in crypto en aandelenmarkten

De paniek op de cryptomarkt wordt versterkt door de gebeurtenissen op de aandelenmarkt. Recent werd er $2,9 biljoen van de marktwaarde van aandelen weggevaagd, wat de grootste daling sinds de crash van 2020 markeert.

Ondanks deze neerwaartse druk blijft Crypto Yapper optimistisch over de lange termijn. Hij benadrukt dat zulke rode dagen vaak goede koopkansen bieden. In het verleden hebben dergelijke correcties geleid tot aanzienlijke winsten voor degenen die durfden te kopen op lage niveaus.

De recente gebeurtenissen hebben de cryptomarkt op scherp gezet, met aanzienlijke prijsdalingen en verhoogde volatiliteit. Terwijl paniek en onzekerheid de overhand hebben, biedt dit ook kansen voor slimme investeerders. Het blijft essentieel om de technische niveaus en marktontwikkelingen nauwlettend te volgen. Crypto Yapper moedigt zijn kijkers aan om geduldig en strategisch te blijven, zowel in de cryptomarkt als op de aandelenmarkt.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu