Blockchain Stories
Notcoin laatste update omvat toevoeging van NFT’s
Altcoin Nieuws

Notcoin laatste update omvat toevoeging van NFT’s

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Notcoin staat op het punt om een nieuw verhalend Web3 spel te lanceren in samenwerking met de NFT collectie Lost Dogs en de NFT marktplaats Getgems. 

Met deze inspanning wil het project gebruikers op een meer betekenisvolle manier betrekken en proberen zijn imago van slechts een crypto project af te schudden.

Door elementen van storytelling en karakter gestuurde gameplay op te nemen, hopen de ontwikkelaars een meer meeslepende en boeiende ervaring voor spelers te creëren. Dit is een unieke stap, vooral na de enorme populariteit van Notcoin in de afgelopen maanden.

Streven naar lange termijn groei

Volgens het project zelf is het huidige tap to earn model niet duurzaam voor lange termijn groei. Dit model beloont spelers doorgaans voor repetitieve, eenvoudige acties, wat kan leiden tot korte termijn betrokkenheid, maar er niet in slaagt gebruikers op de lange termijn vast te houden.

De nieuwe game zal zich richten op het bieden van een rijkere game ervaring die diepere betrokkenheid en langdurige speler retentie aanmoedigt. 

In het aankomende spel kunnen deelnemers een nieuwe in game token, WOOF, verdienen door te spelen met Lost Dogs NFT’s als personages en verschillende taken te voltooien.

Deze innovatieve aanpak integreert NFT’s in de gameplay, waardoor de digitale activa meer waarde krijgen en spelers nieuwe manieren krijgen om met hun collecties om te gaan. 

De samenwerking met Getgems, een NFT marktplaats, zorgt ervoor dat spelers een platform hebben om deze digitale activa te verhandelen en aan te schaffen.

Torenhoge populariteit

Notcoin heeft de laatste tijd een stijging in populariteit gezien. Deze stijging kan worden toegeschreven aan de toenemende interesse in crypto gebaseerde games en het unieke tap to earn model dat aanvankelijk een groot gebruikersbestand aantrok.

In feite bereikte het actieve gebruikersbestand in juli de 40 miljoen, binnen enkele weken na de lancering van de game in mei. 

image
Bron: TradingView

De token van Notcoin (Ticker: NOT) heeft de afgelopen maanden ook significante prijsstijgingen geregistreerd. Het is echter vermeldenswaard dat deze perioden van waardering niet zonder waardedalingen zijn geweest.

Bedankt, Telegram?

Notcoin is echter niet het enige voorbeeld. Telegram gebaseerde clicker games zijn enorm populair, met succesvolle voorbeelden zoals Tapswap en Hamster Kombat. De laatstgenoemde bereikte bijvoorbeeld 144 miljoen gebruikers in slechts 100 dagen. Wat verklaart deze populariteit?

Volgens analisten heeft de eenvoud van de spelkenmerken een lange weg afgelegd om deze miljoenen gebruikers aan boord te krijgen. Volgens Alex Kruger zouden ze zelfs populairder kunnen worden dan memecoins.

Memecoins hebben nieuwe mechanismen nodig, zoals die te zien zijn bij Notcoin.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

BNB head and shoulders patroon: Kans op 19% stijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu