Blockchain Stories
Unieke Trump Bitcoin sneakers te koop op eBay
Nieuws

Unieke Trump Bitcoin sneakers te koop op eBay

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Donald Trump is volop in strijd voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Eerder werd bekend dat Joe Biden af zou treden, waarna zijn positie ingenomen werd door Kamala Harris. Ten opzichte van Harris is Trump een grote voorstander van crypto. Zo woonde hij recent een Bitcoin conventie bij én zijn er unieke Trump Bitcoin sneakers gelanceerd. Deze premium sneakers zijn in beperkte oplage uitgegeven en worden nu al op eBay te koop aangeboden. Voor één paar sneakers wordt reeds meer dan $2.500 gevraagd.

Zeldzame sneakers

Op 31 juli werden de unieke Trump sneakers gelanceerd via de speciale Trump webshop. De sneakers worden in een oplage van 1000 stuks aangeboden, waarvan 5 stuks door Trump gesigneerd worden. Deze 5 stuks gaan dus nog een véél hogere waarde bereiken.

In eerste instantie werd door Trump alleen oranje high-top schoenen aangeboden. Deze schoenen zijn in het opvallend oranje uitgevoerd, beschikken over het logo van Bitcoin en zijn ook van de tekst ‘Trump, Crypto President’ voorzien. Voor echte liefhebbers van crypto & Bitcoin zijn deze sneakers dus eigenlijk perfect te noemen.

De hoge oranje sneakers worden ook nog in het zwart aangeboden, zie de foto’s hierboven. Verder worden er oranje lagere sneakers aangeboden. Van alle varianten worden 1.000 stuks verkocht.

Geliefd investeringsobject

De speciale Bitcoin Trump sneakers lijken nu al een geliefd investeringsobject te zijn. Deze sneakers worden namelijk op eBay voor bedragen oplopend tot $2.500 aangeboden.

Meerdere investeerders lijken dus in te spelen op een flinke koersstijging. In eerste instantie kosten de sneakers slechts $500 dollar, waardoor deze verkopers een indrukwekkend rendement kunnen behalen.

Overigens kun je de Bitcoin sneakers op dit moment alleen nog maar pre-orderen. De sneakers die nu op eBay aangeboden worden, bestaan dus nog helemaal niet.

Wat zeggen deze Bitcoin sneakers over Trump?

De lancering van deze Bitcoin sneakers lijkt een slimme zet van Trump te zijn. Hij onderstreept hiermee nog eens dat hij een groot voorstander van crypto is. Het is bovendien niet voor niets dat op de sneakers de tekst ‘Trump Crypto President’ staat. Met deze tekst – en ook met de sneakers – wil Trump ongetwijfeld meer en meer stemmen scoren. Crypto is in Amerika in ieder geval een belangrijk onderwerp in de verkiezingsstrijd.

Op X wordt inmiddels uitgebreid gesproken over de Bitcoin sneakers. Over het design lopen de meningen uiteraard uiteen, maar veel mensen zijn wel van mening dat dit een slimme zet van Trump is. Tegelijkertijd valt her en der te lezen dat dit de opmaat kan zijn naar een bullish markt. Daar wachten ongetwijfeld alle Bitcoin investeerders met grote verwachtingen op, aangezien de Bitcoin koers op dit moment donkerrood kleurt.

Moeten we de lancering van deze Bitcoin sneakers door Trump heel serieus nemen? Daar twijfelen wij zelf nog enigszins over. De sneakers lijken niet direct veel met BTC te maken te hebben, waardoor het meer een marketingstunt lijkt te zijn. Mocht je de speciale sneakers willen hebben, kun je in ieder geval op eBay een klein fortuin uitgeven.     

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu