Blockchain Stories
Is Shiba Inu klaar voor een 100% stijging?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Is Shiba Inu klaar voor een 100% stijging?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Shiba Inu (Ticker: SHIB) vertoont veelbelovende tekenen van een grote stijgende beweging, waarbij technische analyse een mogelijke verdubbeling van de waarde vanaf de huidige prijs suggereert. 

Crypto analist SHIB KNIGHT voorspelt dat als SHIB het gat vult zoals getoond in de afbeelding, de prijs $0.000028710 zou kunnen bereiken, wat bijna een verdubbeling betekent van de huidige waarde. 

Dit patroon, samen met de toenemende marktinteresse, suggereert een bullish breakout.

Optimistisch sentiment onder handelaars en investeerders

SHIB KNIGHT verklaarde op X (voorheen Twitter): 

$SHIB heeft een goed potentieel om dit gat te vullen. Doel is ongeveer 2x vanaf hier.”

Deze verklaring weerspiegelt het optimistische sentiment onder handelaars en investeerders over de mogelijke prijsbeweging van SHIB.

Huidige marktprestaties en handelsvolume

Op het moment van schrijven handelde Shiba Inu op $0.00001634, met een 24 uurs handelsvolume van $171.513.187. Dit vertegenwoordigt een daling van 2,75% in de afgelopen 24 uur en een daling van 5,03% in de afgelopen week. 

Ondanks deze korte termijn schommelingen staat de marktkapitalisatie van SHIB op $9.628.196.910, wat duidt op veel marktinteresse en deelname.

Verhoogde burn rate

Volgens Shibburn heeft de Shiba Inu community de burn rate aanzienlijk verhoogd, waardoor de burn waarde met 7,33% is gestegen met in totaal 2.375.000 onlangs gebrande SHIB munten. 

Deze toename in burn activiteit wijst op een gezamenlijke inspanning om het circulerende aanbod te verminderen, wat mogelijk de waarde van de resterende munten kan verhogen. 

Er zijn burn transacties geweest, waarbij de grootste 1.000.000 en 897.397 SHIB uit omloop hebben gehaald. In totaal zijn er 410.727.776.917.000 SHIB gebrand, wat het circulerende aanbod vermindert tot 583.409.479.610.000 SHIB van het oorspronkelijke aanbod van één quadriljoen.

Toenemende adoptiegraad

Recente rapporten geven een grote toename aan in de adoptiegraad van SHIB. 

SHIB’s nieuwe adoptiegraad steeg van ongeveer 33% op 18 juli naar 36% op 25 juli. Deze stijging toont aan dat er ondanks recente prijsfluctuaties een groeiende interesse is in SHIB.

Bullish breakout vooruitzicht voor SHIB futures?

De verhoogde burn rate, gecombineerd met de stijgende adoptiegraad, wijst op een groeiend vertrouwen in de SHIB markt. De SHIB liquidatiegrafiek van Coinglass toont grote liquidatie evenementen in begin maart en midden juni, met substantiële long liquidaties tijdens deze periodes. 

Daarnaast laat de grafiek ook kleinere, consistente liquidaties zien gedurende de rest van de periode.

image
Bron: Coinglass

Ondertussen staat het openstaande belang in SHIB futures momenteel op $41,5 miljoen, wat een lichte daling van 0,40% weerspiegelt. Dit suggereert dat, hoewel er nog steeds aanzienlijke handelsactiviteit is, deze is afgenomen van de piekniveaus die medio juli werden waargenomen. 

image
Bron: Coinglass

De vermindering in openstaand belang kan wijzen op een consolidatiefase of verminderde speculatieve activiteit in de SHIB futuresmarkt.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu