Blockchain Stories
AI voorspelt: deze crypto ETF gaat het beste presteren
Altcoin Bitcoin ETF Ethereum Nieuws

AI voorspelt: deze crypto ETF gaat het beste presteren

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Kunstmatige intelligentie, ook wel AI genoemd, is niet meer uit het dagelijkse leven weg te denken. Een ieder kan gebruik maken van deze nieuwe technologie en dat levert interessante inzichten op. Zo is recent de vraag aan ChatGPT gesteld welke crypto ETF dit jaar het beste gaat presteren. Daar waar velen ongetwijfeld als antwoord ‘Bitcoin ETF’ zouden verwachten, gaat de voorkeur van ChatGPT toch echt uit naar de Ethereum ETF.

AI voorspelt deze crypto ETF gaat het beste presteren

Noot van de redactie: wij hebben aan ChatGPT gevraagd welke crypto ETF in 2024 het beste gaat presteren. ChatGPT kwam met bovenstaand antwoord op de proppen. Zie dit niet als beleggings- of financieel advies, aangezien ook AI niet de toekomst kan voorspellen. Voer altijd zelf onderzoek uit, voordat je geld investeert in crypto.

Waarom zouden Ethereum ETF’s beter presteren?

Met veel bombarie werden in juli 2024 eindelijk de Ethereum Spot ETF’s gelanceerd. Dat duurde al met al langer dan verwacht, maar uiteindelijk kwam dan toch de goedkeuring van de SEC. Nadat de Ethereum ETF’s eenmaal vrij te verhandelen waren, was er direct sprake van een grote instroom van nieuw geld. Veel investeerders zagen blijkbaar direct de potentie van de Ethereum Spot ETF’s in. Die gedachtegang wordt dus door ChatGPT gedeeld.

ChatGPT is van mening dat Ethereum een grotere potentie heeft. Dit komt onder meer door de recente lancering van de Ethereum ETF’s. Dit zit bij meer mensen nog verser in het brein, waardoor de ETH ETF’s waarschijnlijk populairder blijven in 2024 dan de Bitcoin ETF’s.

Tevens stelt ChatGPT dat Ethereum uniek is ten opzichte van Bitcoin. Dit komt onder meer door het Proof-of-Stake protocol en de relatief lage transactiekosten. In combinatie met de grote vraag naar smart contracts heeft Ethereum simpelweg heel veel te bieden. Aldus ChatGPT, waarvoor wij uiteraard geen enkele verantwoording kunnen nemen.

ChatGPT stelt zelfs dat Ethereum een nieuwe all time high kan gaan behalen. In 2024 nog. De all time high van ETH ligt rond de $4.878, maar ChatGPT stelt dat er zomaar een koers van $6.000 aangetikt kan worden. Ook dat heeft te maken met de recente lancering van de Ethereum Spot ETF’s. Al met al is ChatGPT van mening dat de Ethereum ETF’s de Bitcoin ETF’s dit jaar verslaan.

Wat heb je aan deze voorspelling?

De voorspelling van ChatGPT berust uiteraard niet op de waarheid. Of op de werkelijkheid. Het is slechts een voorspelling van een computer die heel slim. Tegelijkertijd is het een voorspelling van een computer die al zijn kennis van het internet afhaalt. Dit duidt erop dat online veelal de mening wordt gedeeld dat de Ethereum ETF’s betere prestaties gaan behalen dan de Bitcoin ETF’s.

Vooralsnog is het simpelweg afwachten wat beide crypto ETF’s dit jaar gaan doen. Een en ander hangt ook af van de algemene koersontwikkelingen van BTC en ETH, evenals van de economische- en externe omstandigheden. Desondanks is het interessant om te zien dat ChatGPT meer van ETH verwacht dan van BTC.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu