Blockchain Stories
Is het aanhouden van Toncoin de juiste keuze op dit moment?
Altcoin Nieuws

Is het aanhouden van Toncoin de juiste keuze op dit moment?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Na de laatste bearish rally viel Toncoin (Ticker: TON) onder zijn 20 daagse en 50 daagse EMA door een sterke verkoopdruk. 

Verkopers vernieuwden hun druk en veroorzaakten een reeks verliezen terwijl de altcoin support vond rond de $6,50. Als de verkopers erin slagen om onder dit support niveau te sluiten, zouden de onmiddellijke herstel vooruitzichten van TON kunnen worden vertraagd. 

Elke sluiting boven de $7 zou een kortetermijn bullish beweging bevestigen. Op het moment van schrijven was de TON koers rond de $6,70.

TON valt onder kortetermijn EMA

Vanuit een langetermijnperspectief is TON in 2024 een stijgende trend geweest. Gedurende zijn rally dit jaar bleef de altcoin boven de cruciale 20 daagse en 50 daagse EMA. De recente bewegingen hebben het toneel gezet voor het bearish sentiment om in te stappen en een reeks verliezen op de dagelijkse grafiek te veroorzaken.

image
Bron: TradingView

De recente omkering van de $8,20 weerstand veroorzaakte een steile dalende trend die de verkopers hielp om de prijs onder de korte termijn EMA te trekken. Ondertussen zag de prijsevolutie een dalend driehoekspatroon doorbreken op de grafieken. Als gevolg hiervan verloor TON het cruciale $6,9 tot $7 support niveau.

Als de kopers instappen op het onmiddellijke support niveau van $6,5, kunnen ze weerstand ondervinden in het $6,9 tot $7 bereik. Dit bereik zou cruciaal zijn bij het bepalen van de korte termijn bewegingen van TON. 

Een sluiting boven dit bereik kan kopers helpen hun korte termijn voorsprong in de markt te heroveren. In dit geval zouden kopers moeten streven naar een sluiting richting de $7,60 weerstand.

Gezien de recente bearish crossover van de 20/50 EMA, zou het bearish sentiment proberen meer druk uit te oefenen. Elke sluiting onder het $6,50 support niveau kan een neerwaartse trend uitlokken richting het $5,80 tot $6 bereik.

De MACD bleef een bearish voorsprong tonen terwijl het onder de 0-mark zwaaide. Echter, een potentiële bullish crossover op de MACD lijnen zal een verlichting van de verkoopdruk weergeven.

Derivaten gegevens onthullen het volgende

De stijging in handelsvolume en open interest, samen met de long ratio’s op grote beurzen, wijzen op een positief sentiment. De algehele 24 uurs long/short ratio die enigszins short gekanteld is, suggereert dat sommige handelaren voorzichtig zijn of een mogelijke terugval verwachten.

image
Bron: Coinglass

Bovendien is het cruciaal om de bewegingen van Bitcoin in overweging te nemen en het algehele sentiment te beoordelen voordat je een koopbeslissing neemt.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu