Blockchain Stories
De top 10 crypto projecten met de hoogste omzet
Altcoin Crypto Exchange Nieuws

De top 10 crypto projecten met de hoogste omzet

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Crypto projecten genereren steeds meer omzet, dit komt vaak door de fees die zij in rekening brengen. In dit artikel volgt een lijstje van de tien projecten die het meest verdienen. Houd er rekening mee dat hier wordt gesproken over omzet en niet over daadwerkelijke winst. Deze ranglijst is samengesteld door Lookonchain met gegevens van DefiLlama.

Tron bovenaan de lijst

Tron staat bovenaan de lijst met een indrukwekkende 24-uurs omzet van $1,42 miljoen en een 7-daagse omzet van $8,67 miljoen. Dit laat zien hoe populair en winstgevend het platform is. Tron’s succes komt door de snelle transacties en lage kosten, wat het aantrekkelijk maakt voor veel gebruikers. Zo kan je via het Tron netwerk bijvoorbeeld USDT versturen voor slechts $1, terwijl dit op het Ethereum netwerk soms boven de $10 uitkomt.

Solana volgt als tweede met een 24-uurs omzet van $940K en een 7-daagse omzet van $6,38 miljoen. Solana staat bekend om zijn hoge verwerkingssnelheid en schaalbaarheid, wat bijdraagt aan zijn aanzienlijke omzet. Het platform heeft een sterke community en ontwikkelt continu nieuwe projecten die de interesse van investeerders wekken.

Ethereum en Pump doen het ook goed

Pump, van het platform pump.fun waarop memecoins gelanceerd kunnen worden, neemt de derde plaats in met een 24-uurs omzet van $867,4K en een 7-daagse omzet van $6,31 miljoen.

Ethereum, een van de bekendste crypto-platforms, staat op de vierde plaats met een 24-uurs omzet van $844,3K en een 7-daagse omzet van $8,08 miljoen. Ondanks zijn iets lagere dagomzet dan Tron, blijft Ethereum een belangrijke speler in de markt vanwege zijn veelzijdigheid en brede gebruik.

Overige topverdieners

Andere projecten in de top tien zijn Trojan, Lido, PancakeSwap, Maker, Uniswap Labs en Aerodrome. Trojan heeft een 24-uurs omzet van $673,4K en een 7-daagse omzet van $3,19 miljoen, wat het op de vijfde plaats zet. Lido volgt met een 24-uurs omzet van $282,6K en een 7-daagse omzet van $2,04 miljoen.

PancakeSwap, een populaire gedecentraliseerde exchange, genereert $277,3K per dag en $1,7 miljoen per week. Maker, bekend van de MakerDAO en de DAI stablecoin, verdient dagelijks $258,9K en wekelijks $1,8 miljoen.

Uniswap Labs, een andere DEX, heeft een dagelijkse omzet van $225,6K en een wekelijkse omzet van $1,53 miljoen. Tot slot staat Aerodrome net onder Uniswap met een 24-uurs omzet van $222,8K en een 7-daagse omzet van $1,56 miljoen.

Deze cijfers laten zien dat de crypto industrie nog steeds sterk groeit en dat deze projecten veel potentieel hebben voor verdere ontwikkeling en winstgevendheid.

De top 10 crypto projecten genereren indrukwekkende omzetten, wat hun populariteit en succes in de markt benadrukt. Tron en Solana leiden de lijst, maar ook andere projecten zoals Ethereum en Pump spelen een belangrijke rol in het ecosysteem. Met de voortdurende ontwikkeling en groei van deze platforms, lijkt de toekomst van de crypto markt veelbelovend.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.


Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu