Blockchain Stories
Chainlink blijft opboksen tegen het weerstandsniveau op $15
Altcoin Nieuws

Chainlink blijft opboksen tegen het weerstandsniveau op $15

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de markt heerst veel optimisme over Chainlink. De verwachting is dat deze coin weer richting zijn all time high kan gaan, maar zover is het nog niet. Chainlink bokst namelijk al maandenlang op tegen het weerstandsniveau van $15. Ondanks al het optimisme is de LINK koers vooralsnog niet uitgebroken. Gaat dit alsnog gebeuren? Zo ja, wat is hiervoor precies nodig?

Belangrijk weerstandsniveau

Op het moment van schrijven ligt de Chainlink koers rond de $13,61. In de afgelopen 7 dagen is Chainlink zelfs 2,2% gedaald, waardoor het weerstandsniveau van $15 verder uit het zich verdwenen is. Dit is echter een weerstandsniveau waar deze digitale valuta inmiddels al geruime tijd tegen vecht. Geeft dit aan dat Chainlink dit niveau helemaal niet meer gaat verslaan? Nee, dat is niet het geval. Het is voorlopig wachten op ontwikkelingen die de doorbraak gaan forceren.

Geen doorbraak na groot nieuws

Recent bereikte ons groot nieuws. Chainlink gaf namelijk aan dat er sprake was van een integratie van Chainlinks Proof of Reserve (PoR) met de 21Shares Ethereum ETF’s. De verwachting was dat deze integratie voor een uitbraak van de koers zou zorgen, maar niks blijkt minder waar. De koers is ondanks deze integratie niet boven de $15 uitgekomen.

Wat is er precies aan de hand?

In de afgelopen weken en maanden hebben wij veel aandacht aan Chainlink geschonken. Mede omdat wij hoge verwachtingen van deze altcoin hebben en doordat er verschillende interessante patronen op de grafieken zijn ontstaan. Bekijk het patroon in bovenstaande tweet maar eens. Toch heeft dit alles niet geleid tot de uitbraak van Chainlink. Dit lijkt meerdere redenen te hebben.

Ten eerste valt op dat er minder investeerders in Chainlink investeren. Het aantal actieve wallets is gedaald, terwijl de bestaande wallets ook minder actief zijn geworden. Hierdoor is er sprake van een relatief lage instroom van nieuw geld.

Ten tweede is Chainlink afhankelijk van de totale marktomstandigheden. De afgelopen weken waren vrij pittig voor de gehele cryptomarkt, hoewel Bitcoin recent weer een flinke stijging doormaakte. Chainlink kon deze stijging (nog) niet volgen en moest wederom pas op de plaats maken.

Met andere woorden: bij Chainlink is nog geen sprake van een bullish sentiment. Voor dit sentiment is deze digitale valuta afhankelijk van eigen ontwikkelingen en externe factoren. Mocht in de cryptomarkt een bullrun ontstaan, gaat de Chainlink koers vanzelf mee. Vooralsnog is het opboksen tegen het weerstandsniveau van $15.

De Chainlink all time high koers ligt op maar liefst $52,70. Een koers die ver uit het zicht is en waarschijnlijk ook nog langere tijd uit zicht blijft. De koers moet namelijk eerst het weerstandsniveau van $15 zien te doorbreken, waarna talloze nieuwe weerstandsniveaus op gaan duiken. Chainlink zou dus een hele sterke bullrun moeten hebben om uiteindelijk een nieuwe all time high te scoren. Toch is er nog voldoende optimisme in de markt aanwezig.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu