Blockchain Stories
BOME stijgt met 13% in een week, is 100% mogelijk?
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

BOME stijgt met 13% in een week, is 100% mogelijk?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Book of Meme (Ticker: BOME) heeft de afgelopen dagen goede prestaties laten zien, met een prijsstijging van 13% in de afgelopen week. 

Deze stijging overtreft de wereldwijde crypto markt, die in dezelfde periode slechts een stijging van 0,75% zag. Daarnaast heeft BOME andere meme cryptocurrencies overtroffen, die gezamenlijk met 5,50% zijn gedaald. 

BOME werd verhandeld op $0.01055 op het moment van schrijven, wat een stijging van 20% in de afgelopen 24 uur weerspiegelt, volgens onze koersgegevens. 

Deze substantiële groei ging gepaard met een 24 uurs handelsvolume van $407.000.000, wat wijst op de verhoogde interesse en activiteit rond de munt.

Technische indicatoren wijzen op bullish momentum

Technische analyse wijst op een sterk bullish momentum voor BOME. De prijs heeft de bovenste band van de Bollinger Bands doorbroken, wat wijst op mogelijke overbought omstandigheden. 

Deze uitbraak duidt op een vertrek uit een eerdere fase van consolidatie, wat een robuuste stijgende trend aangeeft. Op het moment van schrijven is de Relative Strength Index (RSI) momenteel 63,50, wat suggereert dat hoewel BOME de overbought territorium nadert, er nog ruimte is voor verdere opwaartse beweging. 

Traders moeten voorzichtig zijn wanneer de RSI de 70 markering nadert, wat een mogelijke ommekeer kan signaleren. De Moving Average Convergence Divergence (MACD) indicator ondersteunt ook een bullish vooruitzicht. 

image
Bron: TradingView

Er is een bullish crossover waargenomen, waarbij de MACD lijn boven de signaallijn beweegt, vergezeld van toenemende histogrambalken. Dit duidt op een versterkende stijgende trend en suggereert dat de koopdruk momenteel dominant is op de markt.

Marktactiviteit en investeerders interesse

De marktkapitalisatie van BOME bedroeg $725 miljoen op het moment van schrijven, wat het de rang van #109 opleverde op onze koersgegevens. 

Deze opmerkelijke marktpositie weerspiegelt de groeiende bekendheid en investeerders interesse in de munt. Ondertussen is de correlatie tussen NFT transacties met hoge waarde en de marktinteresse in BOME bijzonder sterk geweest, met significante pieken in activiteit die werden waargenomen in begin mei en eind juni. 

Het aantal unieke wallets dat meer dan $100.000 aan NFT’s koopt en de open interest in USD per exchange voor BOME geven fluctuerende trends aan. Deze trends benadrukken perioden van verhoogde handelsactiviteit en investeerders interesse, gevolgd door dalingen, wat de volatiliteit in de markt laat zien.

Kortom, sterke prestaties

BOME heeft recentelijk sterke prestaties laten zien en verschillende technische indicatoren wijzen op een aanhoudend bullish momentum. De volatiliteit van de markt en de naderende overbought condities suggereren dat beleggers voorzichtig moeten blijven. 

De marktkapitalisatie en de verhoogde handelsvolumes geven aan dat er een aanzienlijke interesse en activiteit rond BOME is, wat bijdraagt aan de optimistische vooruitzichten.

image
Bron: Santiment

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €20 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €20 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

K33 Research zegt dat Sui de grootste concurrent van Solana kan worden

Michel Borggreve

Top 11 ondergewaardeerde altcoins door AltCryptoGems

Pieter de Haan

Wat gaat de Bitcoin dominantie in Q4 van 2024 doen?

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu