Blockchain Stories
43% van de crypto investeerders verwacht Bitcoin boven de $100K
Bitcoin Nieuws

43% van de crypto investeerders verwacht Bitcoin boven de $100K

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In een recente enquête verwacht bijna de helft van de respondenten dat Bitcoin tijdens deze cyclus boven de $100.000 uitkomt. Volgens de gegevens van CoinGecko voorspelt 43,7% van de deelnemers dat de waarde van Bitcoin deze magische grens zal doorbreken. Tegelijkertijd denkt 17% dat de waarde tussen $91.000 en $100.000 zal schommelen.

Tijdens het publiceren van de post, plaatste CoinGecko nog een poll met dezelfde vraag. Het sentiment lijkt nu nog positiever aangezien nu meer dan 80% verwacht dat Bitcoin boven de $100K uitkomt. Meer dan 2400 mensen hebben op de poll gestemd.

Bekende crypto analist Michaël van de Poppe deelde onlangs zijn verwachting voor een $110K Bitcoin.

Verschillende verwachtingen onder crypto investeerders

Er zijn echter ook sceptische geluiden te horen. Ongeveer 15% van de ondervraagden is minder optimistisch en denkt dat Bitcoin een piek van $75.000 zal bereiken. Daarnaast voorziet 24,3% een stijging tot tussen de $76.000 en $90.000. Deze cijfers tonen aan dat de meningen onder cryptoliefhebbers sterk verdeeld zijn.

Opvallend is dat meer ervaren investeerders optimistischer zijn over de toekomst van Bitcoin. Meer dan de helft van de zogeheten ‘2nd cyclers’ en veteranen verwacht prijzen boven de $100.000, terwijl dit percentage onder nieuwkomers op 35,2% ligt.

Nieuwere investeerders zijn voorzichtiger, met 30,9% die denkt dat Bitcoin niet boven de $80.000 zal uitkomen. Slechts 16,1% van de 2nd cyclers en 19,8% van de veteranen delen deze conservatieve visie.

Deze enquête, uitgevoerd door CoinGecko, vond plaats na de laatste Bitcoin halving en omvatte 2558 deelnemers uit de cryptowereld.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Ethereum trader behaalt indrukwekkend rendement

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu