Blockchain Stories
Solana haalt Binance Coin (BNB) in als vierde grootste crypto
Altcoin Binance Coin Nieuws Solana

Solana haalt Binance Coin (BNB) in als vierde grootste crypto

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana (SOL) stijgt naar de vierde plek op CoinMarketCap en haalt BNB in met een stijging van 35% in twee weken. Ondertussen daalt de prijs van BNB van $717 in juni naar $587 eind juli.

Opmars van Solana en de terugval van BNB

De waarde van Solana is de afgelopen tijd flink gestegen en veel experts noemen het een “Ethereum-killer” vanwege de snellere transactietijden en lagere kosten. Deze kenmerken maken Solana steeds populairder en zorgen ervoor dat het project veel aandacht krijgt van zowel investeerders als ontwikkelaars. Ook maken memecoins de Solana blockchain erg populair.

Terwijl Solana een opmerkelijke groei doormaakt, heeft Binance Coin (BNB) juist een daling gezien in waarde. In juni stond BNB nog op $717, maar tegen het einde van juli is de prijs gezakt naar $587. Deze neerwaartse trend heeft ervoor gezorgd dat Solana de vierde plek kon innemen op CoinMarketCap, die eerder door BNB werd bezet. Op CoinGecko is deze inhaalslag nog niet zichtbaar.

Cijfers en feiten: Solana en BNB vergeleken

Bij het bekijken van de cijfers valt de groei van Solana extra op. Solana’s koers staat momenteel op $186,98, met een marktkapitalisatie van $86,9 miljard en een 24-uurs handelsvolume van $2,5 miljard.

Aan de andere kant staat BNB op een prijs van $587,41, met een marktkapitalisatie van $85,7 miljard en een 24-uurs handelsvolume van $1,6 miljard.

Qua marktkapitalisatie staan beide coins dus erg dicht bij elkaar.

Sociale media en de community

De recente ontwikkelingen rond Solana en BNB zijn niet onopgemerkt gebleven op sociale media. Vooral de stijging van Solana heeft veel buzz gecreëerd, met veel positieve reacties van de crypto community. Deze sociale media aandacht draagt bij aan de verdere groei en bekendheid van Solana.

Binance Coin blijft echter ook een belangrijke speler op de markt, ondanks de recente daling. De cryptocurrency wordt nog steeds veel gebruikt binnen het Binance ecosysteem en heeft een sterke community achter zich. De voormalige Binance CEO, CZ, komt eind september vrij uit de gevangenis.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Stijgende vraag naar Bitcoin drijft koers richting $70K doelstelling

Julian Smits

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu