Blockchain Stories
Een stijging van 140% voor Chainlink? Dit is van belang!
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Een stijging van 140% voor Chainlink? Dit is van belang!

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink (Ticker: LINK) werd op het moment van schrijven verhandeld op $13,59, wat een stijging van 1,43% markeert in de afgelopen 24 uur, volgens onze LINK koers.

Een duidelijk symmetrisch driehoekspatroon is ontstaan op de wekelijkse tijdsframe, getekend vanaf de $22,88 hoogtes op 11 maart tot de $11,00 laagtes op 1 juli. Dit patroon suggereert een hoge kans op een bullish uitbraak.

Bullish sentiment

Ondertussen benadrukte crypto analist Ali op X (voorheen Twitter) dat de TD Sequential een koopsignaal presenteerde op de 4 uurs grafiek, wat bijdraagt aan het bullish sentiment. 

Als LINK erin slaagt het weerstandsniveau van $16 te doorbreken, wordt een stijging van maximaal 140% verwacht, wat de prijs zou projecteren naar ongeveer $37,27. Deze potentiële uitbraak zou een significante stijging voor de munt kunnen markeren, wat wijst op een sterke markt verbinding en vertrouwen in Chainlink.

image 119 1
Bron: TradingView

Technische analyse en weerstandsniveaus

LINK heeft gedurende Q1 en Q2 weerstand ondervonden op het niveau van $13,65, wat de correctie beweging verlengde naar de trendlijn support van $12,09. Recentelijk veerde LINK op van deze support en werd hoger verhandeld op $13,40, in lijn met belangrijke voortschrijdende gemiddelden (EMA 20/50/100/200). 

Als deze niveaus standhouden, zou LINK met 27% kunnen stijgen om de wekelijkse weerstand op $16,20 opnieuw te testen. Op het moment van schrijven is de Relative Strength Index (RSI) op de dagelijkse grafiek net onder de 50 midlijn gedoken, terwijl de Awesome Oscillator (AO) hetzelfde doet. 

image 119
Bron: TradingView

Voor een bullish comeback moeten beide indicatoren boven hun gemiddelde niveaus blijven. Een aanhoudende stijging in deze indicatoren zou een sterke boost geven aan de herstelfase, wat LINK mogelijk naar het weerstandsniveau van $16,22 zou leiden.

Potentiële dalende beweging en belangrijke prijsniveaus

Ondanks de bullish vooruitzichten, als de prijs van LINK sluit onder $11,03 op de wekelijkse grafiek, kan dit het bullish scenario ongeldig maken. Dit zou een lagere low creëren, wat mogelijk de prijs van LINK met 60% zou doen dalen om de wekelijkse laagtes van $4,98 van 19 juni 2023 opnieuw te testen. 

image 120
Bron: Santiment

De activiteit op het Chainlink netwerk, aangegeven door actieve wallets en transactievolume, vertoonde een stabiele trend met pieken. Een significante toename in beide waarden werd waargenomen rond 8 april 2024, wat duidt op een tijdelijke toename in activiteit. Na deze piek keerden de metrics terug naar consistente niveaus, wat wijst op een stabiele periode voor en na de piek in april.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen. 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Winst Bitcoin handelaren daalt 25%, BTC liquiditeit erg laag

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu