Blockchain Stories
Toekomst van Solana: verwachte prijsstijging en nieuwe bull run
Altcoin Nieuws Solana

Toekomst van Solana: verwachte prijsstijging en nieuwe bull run

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana, een toonaangevende speler in de cryptowereld, staat mogelijk aan de vooravond van een nieuwe bull run. Ondanks recente marktcorrecties wijzen analisten op patronen die een aanzienlijke prijsstijging voorspellen. Huidige marktgegevens tonen een positief beeld, waarbij zowel ervaren als nieuwe investeerders kansen zien.

Met steun gevonden op $122 en een doorbraak van een dalende trendlijn, suggereren deskundigen dat Solana mogelijk een vergelijkbare rally als in 2021 kan doormaken. Als de voorspellingen kloppen, zou de koers binnenkort aanzienlijk kunnen stijgen, wat veelbelovend is voor investeerders.

Potentiële bull run van Solana

Veel marktanalisten geloven dat Solana zich klaarmaakt voor een nieuwe bull rally, ondanks de recente terugval in de bredere cryptomarkt. Analist Ali Martinez merkt op dat Solana’s huidige prijsbewegingen sterk lijken op die van drie jaar geleden. Toen vormde Solana een solide ondersteuning op $24 en consolideerde gedurende enkele maanden op lagere toppen. Uiteindelijk brak de prijs boven de dalende trendlijn uit, wat leidde tot een enorme rally en een prijsstijging van 45%.

De afgelopen maanden heeft Solana sinds april steun gevonden op $122, en de prijs heeft opnieuw een dalende trendlijn doorbroken. Dit wijst op een mogelijke herhaling van de prijsactie van 2021. Als Solana inderdaad een vergelijkbare stijging doormaakt, zou de prijs de komende dagen wel eens $240 kunnen bereiken.

Vergelijking met 2021

In 2021 vormde Solana een solide ondersteuning op $24, waarna de prijs boven de dalende trendlijn uitbrak en een indrukwekkende rally beleefde. Deze rally resulteerde in een prijsstijging van $24 naar $35, goed voor een winst van 45%. Dit historische prijsverloop dient als belangrijke referentie voor de huidige marktanalyses.

Ali Martinez merkt op dat Solana momenteel een vergelijkbaar patroon vertoont. De prijs heeft sinds april standgehouden op $122 en heeft nu opnieuw een dalende trendlijn doorbroken. Dit suggereert een mogelijke opwaartse beweging, vergelijkbaar met de rally van 2021. Als de geschiedenis zich herhaalt, kan Solana binnenkort een aanzienlijke prijsstijging van 45% ervaren.

Huidige situatie en voorspelling

Op het moment van schrijven schommelt de koers van Solana rond de $178, met een stijging van 10,1% in de afgelopen zeven dagen. Ondanks de recente neerwaartse trend die sommige handelaren heeft verontrust, toont de Relative Strength Index (RSI) aan dat kopers gebruikmaken van de prijsdaling om Solana op te kopen. De RSI lijn is gestegen na het bereiken van oversold niveaus onder de 40, wat de bullish stelling bevestigt dat er een opwaartse momentum voor Solana aan het ontstaan is.

Daarnaast tonen gegevens van Coinglass aan dat de open interest in Solana futures aanzienlijk is gestegen van $2,48 miljard op 20 juli naar $2,74 miljard op de huidige datum. Deze toename van 10% bevestigt de kracht van de bullish trend die we in de markt waarnemen.

Dit toont niet alleen een groeiende interesse van beleggers in Solana, maar ook een hoge marktbetrokkenheid, een positief teken voor de toekomst. Deze toename in open interest wijst op een grotere bereidheid van traders om risicovollere posities aan te gaan, wat de stabiliteit en groei van Solana kan ondersteunen.

solana usd tradingview groot 1
Prijsbeweging van Solana over een jaar, bron: Tradingview.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Winst Bitcoin handelaren daalt 25%, BTC liquiditeit erg laag

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu