Blockchain Stories
Analyse van de top 5 altcoins van AltCryptoGems o.a. JASMY en POPCAT
Altcoin Nieuws

Analyse van de top 5 altcoins van AltCryptoGems o.a. JASMY en POPCAT

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het lijkt erop dat de markt weer aan het opveren is, aangezien veel altcoins weer groen kleuren. Sjuul Follings van AltCryptoGems heeft zijn ogen gericht op vijf veelbelovende altcoins die volgens hem klaar zijn om te stijgen. Hieronder lees je welke munten hij aanbeveelt en waarom.

Alle vijf de tokens zijn verkrijgbaar bij MEXC.

Script Network – Innovatieve live tv en video protocol

Script Network (SCPT) is een open-source Layer 1 protocol voor live tv, video en uitzendingen. Op dit moment heeft SCPT steun gevonden rond de $0,01 en vormt het een omgekeerd hoofd-en-schouders patroon. Voor de bulls om het momentum te keren, moet de koers door de neckline van $0,02 breken. Op dit moment handelt SCPT voor $0,0152.

UNIBOT – Alles-in-één trading terminal

Unibot (UNIBOT) is een alles-in-één cryptohandelsplatform dat zeker een plekje op je watchlist verdient volgens Follings. UNIBOT vormt een van Sjuuls favoriete bullish omkeerpatronen. Om de bulls weer te triggeren, moet de koers door de laatste hoge high van $8,80 breken. De koers staat op dit moment op $8,50.

POPCAT – Hyped memecoin in een stijgend kanaal

Popcat (POPCAT) is een van de meest gehypte memecoins op dit moment. De munt beweegt zich in een stijgend kanaal en nadert de ondergrens rond $0,65. Als dit niveau bereikt wordt, kijken we volgens Sjuul kijken naar koopmogelijkheden op lagere tijdframes. POPCAT handelt vandaag 15% hoger voor $0,8691.

PROPC – Investeren in fractioneel vastgoed

Propchain (PROPC) maakt het mogelijk om te investeren in gefractioneerde vastgoedstrategieën en activa. De koers heeft onlangs de $1 afgewezen. Voor een bullish ommekeer moet de koers door de $1,67 breken, het niveau dat in groen is gemarkeerd. Propchain handelt vandaag voor $1,31.

JASMY – Internet of Things (IoT) narrative

Jasmy (JASMY) richt zich op het Internet of Things (IoT) en heeft op de lange termijn een bullish trend laten zien. De munt beweegt zich binnen een stijgende wig en nadert nu de ondergrens van dit patroon. Hij verwacht dat de bulls hier opnieuw zullen toeslaan voor een impulsieve beweging omhoog. JASMY handelt 13% hoger voor $0,02915.

Of je nu geïnteresseerd bent in innovatieve protocollen zoals SCPT, veelzijdige handelsplatformen zoals UNIBOT, gehypte memecoins zoals POPCAT, vastgoedinvesteringen zoals PROPC of het IoT narrative van JASMY, er is voor ieder wat wils.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.


Gerelateerde berichten

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Winst Bitcoin handelaren daalt 25%, BTC liquiditeit erg laag

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu