Blockchain Stories
$60 miljoen aan liquidaties verwacht bij Bitcoin stijging naar $67.900
Bitcoin Nieuws

$60 miljoen aan liquidaties verwacht bij Bitcoin stijging naar $67.900

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de wereld van cryptocurrency zijn plotselinge prijsdalingen en -stijgingen geen zeldzaamheid. Deze week zagen we een interessante ontwikkeling in de Bitcoin markt, waar liquidaties een belangrijke rol speelden.

Toename in liquidaties op hogere niveaus

Volgens CrypNuevo, meer dan 100K volgers op X, zijn de liquidaties op het niveau van $68.9k deze week aanzienlijk gestegen. Dit bevestigt de verwachting die hij afgelopen zondag al had gemeld: de recente daling van Bitcoin was slechts een shakeout, bedoeld om liquiditeit te vergaren en meer liquidaties te verzamelen rond het niveau van $68.9k. Dit suggereert dat de markt zich voorbereidt op een mogelijke beweging naar dat prijsniveau.

Een andere cryptocurrency analist, Ali van ali_charts, meldt dat maar liefst $60 miljoen zal worden geliquideerd als de koers van Bitcoin $67.900 bereikt. Dit benadrukt de gevoeligheid van de markt voor grote prijsschommelingen en de impact die liquidaties kunnen hebben op de prijsbewegingen van Bitcoin.

Beide analisten gebruiken verschillende tools om de liquidaties in kaart te brengen, maar het bericht is duidelijk. Er wordt veel geliquideerd boven het prijsniveau van $67.900. Op dit moment handelt de Bitcoin koers rond de $67,250 en moet de koers dus een paar honderd dollar stijgen om de liquidaties te triggeren.

De huidige situatie toont aan hoe volatiel en onvoorspelbaar de crypto markt kan zijn. Handelaren en investeerders moeten alert blijven op de dynamiek van liquidaties en hoe deze de prijs van Bitcoin kunnen beïnvloeden. Terwijl de markt zich mogelijk opmaakt voor een opwaartse beweging, is het essentieel om de risico’s en kansen goed in overweging te nemen.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Winst Bitcoin handelaren daalt 25%, BTC liquiditeit erg laag

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu