Blockchain Stories
‘In de komende dagen super bullish nieuws over Bitcoin’
Bitcoin Nieuws

‘In de komende dagen super bullish nieuws over Bitcoin’

Start met €10 gratis Bitcoin bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Vorige week berichtten wij over een uitspraak van Samson Mow. De CEO van het Bitcoin bedrijf stelde vorige week namelijk dat het cruciale prijsniveau van Bitcoin rond de $100.000 ligt. Als dat niveau doorbroken kan worden, kan Bitcoin zomaar richting de $1 miljoen stijgen. Dat is althans de opvatting van Mow. Vandaag baart hij wederom opzien met onderstaande tweet op zijn X-account:

Waar doelt Mow precies op?

Het is vooralsnog niet duidelijk op welke ontwikkelingen Mow precies hint. Uiteraard zijn her en der wel de nodige suggesties te vinden. Zo zoomen meerdere X-gebruikers direct in op de Bitcoin conferentie die vanaf 25 tot 27 juli in Nashville gehouden wordt.

In het verleden is meermaals gebleken dat tijdens zo’n conferentie de Bitcoin prijs aanzienlijk stijgt. Maar, het is dus niet 100% zeker dat Samson Mow hier op doelt. Gezien zijn positie is het goed mogelijk dat hij belangrijke achtergrondinformatie heeft. Achtergrondinformatie die hij in bovenstaande tweet op een ietwat cryptische manier met zijn volgers deelt.

Mow is er in ieder geval van overtuigd dat Bitcoin de komende dagen groen gaat kleuren. Of felgroen zelfs. Her en der valt hier ook wel wat commentaar op te lezen, met name op X. Mow heeft vanuit zijn positie immers ook belang bij een stijgende Bitcoin koers. Is er met die kennis in het achterhoofd geen sprake van ‘wij van WC eend raden WC eend aan’?. Dat gaat in de komende dagen blijken.

Nooit meer op $70.000

De huidige Bitcoin koers schommelt rond de $64.000 á $65.000. Door een daling van meer dan 3% in de afgelopen 24 uur komt het weerstandniveau van $64.000 weer in beeld. Volgens Mow is het zaak om nog even van dit niveau te ‘genieten’. Hij stelt namelijk dat de Bitcoin koers nooit meer rond de $70.000 komt te staan:

Met andere woorden: Samson Mow verwacht dat Bitcoin fors gaat stijgen in de komende periode. Nadien komt er ongetwijfeld weer een correctie aan, maar die correctie gaat niet meer voor een koers van $70.000 zorgen. Die koers is volgens Mow veel te laag voor in de nabije toekomst.

Licht dalende Bitcoin koers

Het zou uiteraard prachtig zijn als Mow gelijk gaat krijgen. Vooralsnog zien we echter een licht dalende Bitcoin koers in de afgelopen dagen. De koers staat mede door de Mt. Gox terugbetalingen onder druk. Ook spelen er andere zaken op de achtergrond, waaronder de lancering van de Ethereum Spot ETF’s. Het is hierdoor goed mogelijk dat investeerders hun geld in de ETF’s stoppen in plaats van in Bitcoin.

Zoals het verleden ons leert, is de Bitcoin markt volatiel. De licht dalende koers kan morgen opeens felgroen kleuren en een mooie bullrun ondergaan. Volgens Mow is daar in de komende dagen sprake van. Besef wel goed dat Mow, ondanks zijn prominente positie, geen glazen bol heeft. Ga daarom nooit op dergelijke tweets af, maar voer altijd goed eigen onderzoek uit.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu