Blockchain Stories
XRP whales kopen $84 miljoen in totaal aan tokens
Altcoin Nieuws Ripple Technische Analyse

XRP whales kopen $84 miljoen in totaal aan tokens

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

XRP whales lijken hun vertrouwen in XRP te hebben herwonnen, met recente gegevens die wijzen op een accumulatie trend onder grote holders. 

Dit komt omdat XRP het $1 niveau in het vizier heeft en deze whales een rol kunnen spelen in het faciliteren van zo’n prijs rally.

XRP whales kopen 140 miljoen tokens

Crypto analist Ali Martinez deelde onlangs gegevens van het on chain analyse platform Santiment, waaruit blijkt dat XRP whales meer dan 140 miljoen XRP ($84 miljoen) hebben gekocht in de afgelopen week. 

Deze ontwikkeling benadrukt het vertrouwen van deze investeerders in de toekomstige koers van XRP, met een groeiend geloof dat de crypto token eindelijk zijn langverwachte rally kan beleven na zes jaar van consolidatie.

Deze toename in whale accumulatie kan ook bijdragen aan zo’n rally, aangezien deze investeerders hun macht zouden kunnen gebruiken om de prijs van XRP naar nieuwe hoogten te duwen. 

Santiment merkte onlangs op dat de indrukwekkende rebound van XRP wordt ondersteund door het stijgende aantal munten dat wordt vastgehouden door XRP whales met meer dan 100.000 tokens. Volgens Santiment bezit deze categorie investeerders nu meer dan 51 miljard XRP, wat een nieuw record (ATH) is.

Toename in netwerkactiviteit

Naast deze significante whale accumulatie schetst de netwerkactiviteit op de XRP Ledger (XRPL) ook een optimistisch beeld voor XRP. Santiment onthulde dat de XRPL een aanzienlijke toename ziet in het aantal nieuwe wallets dat wordt aangemaakt en het totale aantal wallets dat op het netwerk interacteert. Beide metrics zijn op hun hoogste niveaus sinds maart.

Specifiek tonen gegevens van Santiment aan dat op 18 juli 1.720 nieuwe XRP wallets werden aangemaakt en dat 47.360 individuele wallets die dag op het netwerk interageerden. Dit is ook een bullish signaal omdat het suggereert dat retail investeerders ook het XRP ecosysteem betreden in afwachting van hogere prijzen van de crypto token. De technische analyse van XRP suggereert ook dat een significante prijs rally op komst is.

Technische analyse van Ripple

Crypto analisten zoals Mikybull Crypto hebben ook de XRP grafiek geanalyseerd en een optimistisch verhaal voor de crypto token gepresenteerd. Mikybull Crypto verklaarde onlangs dat de crypto token op het punt staat om uit een zesjarige consolidatie driehoek te breken, wat volgens hem zal leiden tot een langdurige enorme rally.

Crypto analist Alex Clay beweerde ook dat XRP uitbreekt uit een symmetrische driehoek, waarbinnen het jaren heeft geconsolideerd. De analist voorspelt dat de crypto token op de lange termijn zou kunnen stijgen tot wel $3 na deze enorme uitbraak.

De Relative Strength Index (RSI) van XRP schetst ook een bullish vooruitzicht voor de crypto token. Crypto analist Nico verklaarde dat de RSI er echt goed uitziet rond de 44,31. Hij voegde eraan toe dat XRP op het punt staat om naar de maan te gaan als het dit momentum kan behouden.

Op het moment van schrijven was de XRP koers $0.6231 en is de koers met ongeveer 5% gestegen in de afgelopen 24 uur volgens onze koersgegevens.

image 104
Bron: TradingView

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu