Blockchain Stories
Vergezelt Harris Trump op een Bitcoin conferentie?
Nieuws

Vergezelt Harris Trump op een Bitcoin conferentie?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De ontwikkelingen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgen elkaar in hoog tempo op. Recent kondigde Biden zijn aftreden af, waarna Kamala Harris als nieuwe partijleider naar voren geschoven werd. Dat wij hier op Blockchainstories over berichten, heeft puur te maken met de politieke invloed vanuit Amerika op crypto. Het is daarom bijzonder belangrijk om alle ontwikkelingen op dit vlak in de gaten te houden. Er lijkt nu in ieder geval een unieke ontwikkeling te zijn: zowel Kamala Harris als Donald Trump lijken een Bitcoin conferentie bij te gaan wonen.

Dit blijkt in ieder geval uit een tweet van David Bailey. Hij is de CEO van Bitcoin Magazine dat met enige regelmaat een Bitcoin conferentie organiseert. Eerder berichtten wij hier al over dat Donald Trump waarschijnlijk bij deze conferentie aansluit. Zoals nu uit de tweet van Bailey blijkt, zijn er ook gesprekken met Kamala Harris gaande:

Waarom is dit zo belangrijk?

Voor de gehele cryptowereld is de Amerikaanse president belangrijk. Wordt Trump de nieuwe president? Van hem is al langer bekend dat hij een voorstander van crypto is. Mogelijk kan hij hierdoor wetten in het voordeel van crypto uit laten vallen. Wat Kamala Harris exact van crypto vindt, is vooralsnog niet helemaal duidelijk. Van Biden was dat wel duidelijk: hij was een tegenstander van crypto.

Dat beide kandidaten mogelijk een Bitcoin conferentie bij gaan wonen, is hoe dan ook goed nieuws voor de cryptowereld. Dit geeft namelijk aan dat beide kandidaten open staan om meer te weten te komen over de crypto community. Ook geeft dit aan dat beide kandidaten ideeën hebben voor de crypto community. Anders zou je als presidentskandidaat niet komen spreken op een crypto conventie.

Uiteraard hebben zowel Harris als Trump hier ook belang bij. Voor blijkbaar veel Amerikanen is crypto een belangrijk onderwerp waarop zelfs de stem bepaald wordt. Voor beide presidentskandidaten is de komende crypto conventie daarom de ideale plek om veel nieuwe stemmen te werven.

Wat weten we over Kamala Harris?

Over Kamala Harris is vooralsnog niet al te veel bekend. Althans; niet op het gebied van crypto en bijvoorbeeld kunstmatige intelligentie. Dit is ook niet geheel verrassend, aangezien zij eigenlijk plots naar voren geschoven is. Lange tijd zou het ‘gewoon’ een strijd tussen Biden en Trump worden, maar dat is door de beslissing van Biden niet meer aan de orde.

Des te interessanter zou het daarom zijn als Harris daadwerkelijk naar de Bitcoin conferentie komt. Zij kan daar direct beschrijven wat zij van crypto vindt en wat haar ideeën voor de komende jaren zijn. Als we bronnen vanuit Amerika mogen geloven, heeft het er alle schijn van dat Harris meer openstaat voor crypto dan Biden dit deed. Dat zou dus hoe dan ook goed nieuws voor de crypto community zijn.

Vooralsnog is het wachten tot morgen. De grote Bitcoin conferentie van Bitcoin Magazine start namelijk op 25 juli in Nashville. De conferentie duurt tot en met 27 juli, dus het is nog even afwachten wanneer/of beide kandidaten op komen dagen.

Volg ons op Google Nieuws en blijf altijd op de hoogte van het laatste crypto nieuws.

Claim 10 euro gratis Bitcoin

Wij mogen in samenwerking met Bitvavo, de grootste exchange van Nederland, maar liefst 10 euro aan Bitcoin of een andere crypto weggeven aan onze bezoekers. Ook mag je tot €10.000 commissievrij handelen binnen 7 dagen na je registratie.

Begin vandaag nog jouw avontuur met 10 euro gratis Bitcoin en maak een account aan via onderstaande knop. De voorwaarden voor de actie vind je op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu