Blockchain Stories
Solana ETF goedkeuring dichterbij dan je denkt!
ETF Nieuws Solana Technische Analyse

Solana ETF goedkeuring dichterbij dan je denkt!

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Het huidige marktsentiment ziet er bullish uit na de beslissing van de Amerikaanse president Joe Biden om zich terug te trekken uit de herverkiezing race en de goedkeuring van de ETH ETF’s.

Nate Geraci over Solana ETF’s

Na de aankondiging van Biden plaatste Nate Geraci, de president van The ETF Store, een bericht op X (voorheen Twitter) waarin hij hintte op een mogelijke goedkeuring van een spot Solana (Ticker: SOL) Exchange Traded Fund (ETF). 

Geraci voorspelde dat ETF uitgevers zoals BlackRock, Fidelity, VanEck en anderen binnenkort een gecombineerde spot Bitcoin (Ticker: BTC), Ethereum (Ticker: ETH) en Solana ETF zullen indienen binnen de komende maanden.

Momenteel handelen ETF handelaren alleen in Bitcoin en Ethereum ETF’s. Van de 11 ETF uitgevers hebben er slechts twee – VanEck en 21Shares – 19b 4 dossiers ingediend bij de SEC en meer dossiers kunnen de komende dagen volgen. Geraci’s bericht signaleerde echter een mogelijke goedkeuring van de Solana ETF in de volgende maand.

Wat betekent dit voor Solana?

Als deze voorspelling juist blijkt te zijn en de Amerikaanse SEC de spot Solana ETF goedkeurt, dan kunnen we een enorme positieve impact op de prijs van Solana en de memecoins binnen zijn ecosysteem zien. 

Dit omvat Dogwifhat (Ticker: WIF), Bonk (Ticker: BONK), Jupiter (Ticker: JUP) en Cat in a Dogs World (Ticker: MEW).

Wat staat er te wachten voor Solana?

Volgens technische analyses zag Solana er op het moment van schrijven bullish uit, aangezien SOL boven de 200 Exponential Moving Average (EMA) op een dagelijkse tijdschaal bewoog. 

image 103 1
Bron: TradingView

Ondanks deze bullish trend ondervond het sterke weerstand rond het niveau van $186. Het huidige marktsentiment en de interesse van investeerders suggereren dat SOL dit weerstandsniveau zou kunnen doorbreken. 

Als dit gebeurt, kunnen we een stijgende beweging richting het niveau van $200 of zelfs hoger zien.

Solana’s belangrijkste liquidatieniveau

Daarnaast neemt de interesse en het vertrouwen van investeerders en handelaren continu toe. Volgens het on chain analyse bedrijf CoinGlass is de Open Interest van SOL in de afgelopen 24 uur met meer dan 10% gestegen, wat het hoogste niveau sinds juni 2024 is.

image 103
Bron: Coinglass

Liquidatie gegevens gaven aan dat de longposities van het bullish sentiment significant groter zijn dan de shortposities van de verkopers. Bovendien geloven short verkopers dat de prijs van SOL niet boven het niveau van $186 zal komen. 

Volgens CoinGlass zijn er shortposities ter waarde van $107 miljoen opgebouwd op het niveau van $186.

image 104
Bron: Coinglass

Op het moment van schrijven was de SOL koers $177,95 en heeft het een lichte prijsstijging gehad van ongeveer 1,85% in de afgelopen 24 uur. Het bereikte ook een intraday high van $185. Op de lange termijn heeft SOL in de afgelopen zeven dagen meer dan 18% gewonnen en heeft het beter gepresteerd dan top assets zoals Bitcoin en Ethereum.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu