Blockchain Stories
Crypto exchange OKX verwijdert aantal grote pairs
Crypto Exchange Nieuws OKX

Crypto exchange OKX verwijdert aantal grote pairs

Start met ā‚¬50 gratis Bitcoin bij OKX

Start nu

Crypto exchange OKX heeft plannen onthuld om pairs voor verschillende crypto tokens, waaronder Cardano (Ticker: ADA), Shiba Inu (Ticker: SHIB) en Ripple (Ticker: XRP) te verwijderen.Ā 

Dit volgt op een prestatiecontrole door de crypto exchange, waaruit blijkt dat deze pairs niet aan de verwachtingen voldoen.

OKX verwijdert deze handel pairs

OKX kondigde in een blogpost aan dat het spot pairs voor ADA-ETH, XRP-ETH, SHIB-BTC, ADA-BTC en XRP-BTC zal verwijderen.Ā 

Andere crypto tokens zoals Litecoin (Ticker: LTC), Polygon (Ticker: MATIC), Chainlink (Ticker: LINK), Dogecoin (Ticker: DOGE) en Polkadot (Ticker: DOT) werden ook genoemd, waarbij OKX ook plannen onthulde om enkele van de pairs gerelateerd aan deze tokens te verwijderen.

De crypto exchange legde uit dat deze stap deel uitmaakt van hun reguliere monitoring en beoordeling van alle genoteerde pairs om een robuuste spot handelsomgeving te behouden. 

OKX verklaarde dat ze hebben besloten deze pairs te verwijderen omdat ze niet voldoen aan hun noteringscriteria. De crypto exchange vermeldde echter niet de exacte omstandigheden of factoren die deze actie rechtvaardigen.

Tijdschema voor het verwijderen van handel pairs

OKX schetste de datum en tijd waarop deze pairs zullen worden verwijderd. Het ADA-ETH spot pair zal op 25 juli tussen 8 en 8:30 uur UTC (Coordinated Universal Time) worden verwijderd. 

De XRP-ETH en SHIB-BTC spot pairs zullen op 26 juli tussen 8 en 8:30 uur UTC worden verwijderd. Ondertussen zullen de ADA-BTC en XRP-BTC spot pairs respectievelijk op 1 en 2 augustus tussen 8 en 8:30 uur UTC worden verwijderd. 

OKX adviseerde klanten om orders met betrekking tot deze pairs voor de verwijderingsdatum te annuleren. Het systeem zal deze orders automatisch annuleren voor degenen die dit niet doen, hoewel de exchange opmerkte dat de annulering 1 tot 3 werkdagen kan duren.

OKX lanceert Telegram gebaseerd spel

OKX is de laatste tijd druk bezig geweest terwijl de crypto exchange probeert vooruit te komen in de industrie en een groter marktaandeel te verwerven. Met de lancering van ‘OKX Racer’ werd OKX onlangs de eerste grote exchange die een Telegram mini app spel uitbracht. 

Volgens de aankondiging is het spel gericht op de prijsbeweging van Bitcoin, waarbij gamers worden uitgedaagd om correct de prijsactie van de crypto te raden binnen intervallen van vijf seconden.

Jason Lau, Chief Innovation Officer bij OKX, benadrukte de groeiende populariteit van Telegram’s mini app platform en hoe het een niet te missen locatie wordt voor degenen die de crypto community willen betrekken. Hij verklaarde dat zijn bedrijf deze gebruiksvriendelijke benadering wil omarmen om de community te cultiveren, deelname te stimuleren en plezier aan te moedigen.

Deze Telegram mini apps zijn populair geworden vanwege de mogelijke token airdrops, die deze platforms later aan gamers zouden kunnen uitdelen, vergelijkbaar met de NOT airdrop campagne van Notcoin. Lau verklaarde echter niet of de crypto exchange ook van plan is om gamers via dit airdrop model te belonen.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot ā‚¬50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel ā‚¬50 aan gratis Bitcoin claimen.Ā 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu