Blockchain Stories
Crypto analist: er komt een grote bullrun aan
Altcoin Nieuws

Crypto analist: er komt een grote bullrun aan

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen weken lijkt er meer vertrouwen in de crypto community te ontstaan. Dit gaat volgens de bekende crypto analist Crypto Faibik voor een gigantische bullrun zorgen. Hij verwacht dat met name de maanden augustus en september geweldig gaan zijn voor altcoins.

Over Crypto Faibik

Op Blockchainstories behandelen wij uiteraard niet alle crypto analisten. Als we dat wel zouden doen, zouden we de hele dag door bezig zijn met alle analisten. Nee, wij kiezen ervoor om alleen de beste crypto analisten en traders uit te lichten. Crypto Faibik hoort zeker bij dit selecte groepje. Hij heeft in de afgelopen jaren zijn meerwaarde bewezen, heeft veel succesvolle trades geplaatst én heeft bijna 100.000 volgers op zijn X-account. Dat geeft ons duidelijk aan dat hij voldoende heeft bewezen in de afgelopen jaren.

Waarom komt er een grote bullrun aan?

Crypto Faibik is overtuigd van een flinke bullrun in de komende maanden. Dit komt volgens hem onder meer doordat veel altcoins hun laagste prijs bereikt hebben. Vanaf de laagste prijs is er nog maar één weg: de weg naar een gigantische groei. Dat is althans de opvatting die Crypto Faibik heeft. Kijkende naar het verleden kan hij hier zomaar gelijk in hebben. Het patroon dat zich nu uittekent, is in het verleden meermaals aan de orde geweest. In al die gevallen werd het huidige patroon opgevolgd door een flinke bullrun.

Crypto Faibik maakt hierbij de vergelijking met het eerste kwartaal van 2024. Voor de cryptomarkt is dat een bijzonder goed kwartaal geweest, waarbij meerdere altcoins tientallen procenten groei doorgemaakt hebben. Faibik stelt dat dit in het derde kwartaal van 2024 wederom het geval kan zijn.

Daarbij is het ook interessant om naar de gehele markt te kijken. Daarbij valt direct op dat meerdere factoren een bullish sentiment ondersteunen danwel stimuleren:

  • Mogelijk Trump als nieuwe president. Als Trump de nieuwe president van Amerika wordt, lijkt dit goed nieuws te zijn voor crypto. Sowieso zorgt een nieuwe aankondiging van hem als president voor een bullish sentiment in de cryptomarkt. Naar dat sentiment wordt al langere tijd toegewerkt, mede door de media.
  • Lancering van de Ethereum ETF’s. De lancering van de Ethereum Spot ETF’s gaat waarschijnlijk ook goed nieuws betekenen voor de altcoins. Door deze ETF’s komt er meer geld in de cryptomarkt terecht, waardoor een verdere groei meer dan logisch is. De eerste dag van de Ethereum ETF’s is overigens bijzonder goed uitgepakt.

Waar gaan de altcoins naar toe?

Volgens Crypto Faibik gaan veel altcoins gigantisch hard stijgen in Q3. Hij richt zijn pijlen hierbij met name op de maanden augustus en september. Komt deze verwachting uit en wordt dan ook nog Trump in november de nieuwe president? Dan lijken er mooie tijden aan te komen voor altcoins. Tot die tijd is het koffiedik kijken, afwachten en de markt blijven analyseren. Dat doen wij maar al te graag vanuit Blockchainstories, dus hou zeker al onze berichten in de gaten.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu