Blockchain Stories
Voorspelling van SOL die stijgt richting de $190
Altcoin Nieuws Solana Technische Analyse

Voorspelling van SOL die stijgt richting de $190

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Solana (Ticker: SOL) is succesvol doorgebroken boven een belangrijk bullish patroon, wat wijst op een aanhoudende prijsstijging in de komende dagen. 

Bovendien heeft een indicator een koopsignaal voor SOL afgegeven. We zullen hieronder bekijken wat er gaande is en beoordelen of SOL zijn bull rally de komende dagen kan voortzetten.

Solana’s bullish beweging

Volgens onze gegevens is de prijs van Solana in de afgelopen zeven dagen met meer dan 11,27% gestegen. De laatste 24 uur leek echter meer bearish, aangezien de prijs van de token met meer dan 3,42% daalde. 

Op het moment van schrijven was de SOL koers $173 met een marktkapitalisatie van meer dan $80,36 miljard, waardoor het de vijfde grootste crypto is.

Deze korte termijn prijsdaling kan van korte duur zijn, aangezien SOL erin slaagde om boven een bullish patroon uit te breken. Volgens een recente tweet van World of Charts brak SOL boven een bullish pennant patroon uit en noteerde het al een winst van 25%. Als SOL deze trend blijft volgen, kunnen investeerders binnenkort een nieuwe prijsstijging verwachten.

Daarnaast plaatste Ali, een andere populaire crypto analist, recent een tweet waarin een andere bullish ontwikkeling werd benadrukt. Opmerkelijk is dat Solana’s TD Sequential een koopsignaal gaf. Wanneer dit gebeurt, betekent dit dat de kans op een prijsstijging groot is.

Is Solana klaar voor een bull rally?

Naar aanleiding van deze tweets controleerden we vervolgens de on chain data van de token om te zien wat de metrics suggereerden over een bull rally. 

We ontdekten dat het volume van SOL de afgelopen week hoog bleef, wat als een bullish signaal kan worden geïnterpreteerd. Het sociale volume nam ook toe, wat de populariteit aangeeft. Bovendien ging Solana’s gewogen sentiment in de positieve zone, wat aangeeft dat het bullish sentiment rondom de token dominant is in de markt.

image 94
Bron: Santiment

Analyse van de dagelijkse grafiek

Onze analyse van de dagelijkse grafiek van de token toonde aan dat de prijs van SOL de bovengrens van de Bollinger Bands bereikte, wat vaak resulteert in prijscorrecties. 

Ook registreerde de Relative Strength Index (RSI) een daling, wat verder suggereert dat de kans op een prijsdaling groot is. Wel toonde de MACD een bullish voordeel in de markt.

image 95
Bron: TradingView

Onze analyse van Hyblock Capital’s data onthulde dat als het bearish sentiment de controle over de markt overneemt, het niet verrassend zou zijn om SOL te zien dalen naar $166. 

image 95 1
Bron: Hyblock Capital

In het geval van een aanhoudende bull rally, kunnen investeerders getuige zijn van een stijging van SOL naar $190 in de komende dagen of weken.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu