Blockchain Stories
Chainlink (LINK) op koers naar $18 ondanks bearish druk
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Chainlink (LINK) op koers naar $18 ondanks bearish druk

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Chainlink (LINK) is een veelbelovende crypto die momenteel goed presteert, zelfs in een volatiele markt. Veel experts volgen de prijsbewegingen van LINK, waarbij ze een mix van volatiliteit en stabiliteit opmerken. Ondanks de beperkte marktbewegingen, wijzen de technische patronen van Chainlink op een veelbelovende toekomst.

Technische analyse en toekomstvoorspelling

Volgens recente technische analyses handelt Chainlink momenteel rond $14,10, maar er wordt een mogelijke stijging verwacht. De crypto expert Ali Martinez heeft een patroon opgemerkt op de 4 uur grafiek dat positief kan uitpakken voor LINK. Hij wijst op een mogelijk hoofd en schouders patroon, wat doorgaans een negatieve trendomkering aangeeft. Echter, Martinez ziet hier een grote afwijking van de norm.

Als Chainlink erin slaagt om boven de $14,70 te blijven, kan dit de weg vrijmaken voor een aanzienlijke prijsstijging naar $18,30. Dit zou een belangrijk keerpunt kunnen zijn voor LINK, vooral als het erin slaagt om deze weerstand te doorbreken.

Daarnaast suggereert de meest recente analyse van CoinCheckup dat Chainlink momenteel rond de 90% ondergewaardeerd is in vergelijking met de verwachte waarde voor de volgende maand. Deze aanzienlijke onderwaardering impliceert dat LINK zich momenteel in een periode van lage prijzen bevindt in verhouding tot de verwachte toekomstige waarde.

Waardering en potentiële groei

Op dit moment wordt LINK verhandeld tegen ongeveer $14,10. Technische indicatoren en marktomstandigheden wijzen op een positieve toekomst met een verwachte stijging van 35% over de komende drie maanden. Dit suggereert een mogelijke stabilisatie en hersteltrend.

Langere termijn voorspellingen zijn nog positiever. Er wordt een stijging van 140% over de volgende zes maanden voorspeld, wat wijst op een significant positief momentum en een mogelijke hersteltrend. De éénjarige voorspelling van het platform ondersteunt deze bemoedigende visie verder door een stijging van 76% aan het einde van het jaar te impliceren.

Marktcondities en weerstandsniveaus

Algemene marktdynamiek heeft de recente prijsbewegingen van Chainlink beïnvloed. De cryptomarkt toonde in het weekend een bescheiden volatiliteit.

De technische signalen voor Chainlink zien er positief uit. Het feit dat de activa nu hoger wordt verhandeld dan zowel de 20 daagse als de 50 daagse voortschrijdende gemiddelden is een zeer bemoedigend teken. Bovendien daalt de average directional index (ADX) en staat het momenteel op 25%, wat aangeeft dat de neerwaartse trend begint te vertragen. Dit duidt erop dat de prijs van LINK in de nabije toekomst zou kunnen stijgen.

Chainlink blijft innoveren en waarde toevoegen aan de wereld van blockchain en Decentralized Finance. Het bouwen van bruggen tussen smart contracts en real world data maakt het een pionier in de crypto wereld. Met deze positieve vooruitzichten blijft Chainlink een interessant project om in de gaten te houden.

Chainlink LINK vs USD Prijsbewegingen Grafiek
Bron: Tradingview

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen. 

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu