Blockchain Stories
Waarom MEW de beste memecoin keuze is op dit moment
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

Waarom MEW de beste memecoin keuze is op dit moment

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De algehele crypto markt lijkt bullish te worden, en de vijfde grootste digitale asset ter wereld, Solana (Ticker: SOL), heeft enorme aandacht gekregen van investeerders en instellingen dankzij een prijsstijging van meer dan 15% in de afgelopen zeven dagen.

Tijdens deze rally heeft Cat in a Dogs World (Ticker: MEW), een Solana gebaseerde memecoin, ook veel aandacht gekregen van investeerders, wat resulteerde in een prijsstijging van meer dan 10% in de afgelopen 24 uur.

Mogelijke redenen achter de MEW prijsstijging

De redenen achter de MEW prijsstijging kunnen te maken hebben met de goede prestaties van SOL, de verwachtingen van spot Exchange Traded Funds (ETFs) in de Verenigde Staten, en de liefde van Koreaanse investeerders voor deze katten memecoin.

Op 21 juli 2024 deelde een investeerder genaamd Joshua inzichten waarin hij aangaf dat Upbit, een grote cryptocurrency exchange, een dagelijks handelsvolume van meer dan $90 miljoen ervaart in memecoins zoals Dogecoin (Ticker: DOGE) en Shiba Inu (Ticker: SHIB).

Ondertussen heeft Bithumb MEW memecoins genoteerd en doet het qua volume net zoveel als alle top memecoins samen. MEW leidt het totale volume in de spotmarkt en daarom is het zeker de moeite waard om hier aandacht aan te besteden.

Na deze enorme interesse en het toegenomen handelsvolume, is de open interest (OI) van MEW de afgelopen 24 uur met 60% gestegen, volgens gegevens van on chain analysebedrijf CoinGlass. 

Daarnaast bereikte de open interest in MEW futures op beurzen ook een recordhoogte van meer dan $63 miljoen in de afgelopen 24 uur.

image 89 15
Bron: CoinGlass

MEW prijsvoorspelling en aanstaande weerstandsniveau

Volgens technische analyses ziet MEW er bullish uit omdat het een bullish double bottom prijs patroon vormt op een wekelijkse grafiek. Ondanks dit bullish patroon bevindt MEW zich momenteel in een goede positie. Historisch gezien, wanneer de MEW prijs het niveau van $0.0062 bereikt, ervaart het een enorme uitverkoop.

image 89 16
Bron: TradingView

Deze keer is de interesse van investeerders echter op een hoogtepunt. Als de MEW dagelijkse of wekelijkse kaars een sterke sluiting geeft boven het niveau van $0.0065, kunnen we een enorme stijgende momentum zien. Als de geschiedenis zich echter herhaalt, is er een grote kans dat MEW kan dalen naar het niveau van $0.0033.

Op het moment van schrijven handelde MEW rond de $0.0056 en heeft het een prijsstijging van meer dan 10% ervaren in de afgelopen 24 uur. 

Als we echter kijken naar de prestaties van MEW over een langere periode, heeft het in de afgelopen zeven dagen een prijsstijging van meer dan 75% ervaren.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu