Blockchain Stories
Ripple Labs voert transactie van $87 miljoen uit
Altcoin Nieuws Ripple

Ripple Labs voert transactie van $87 miljoen uit

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De afgelopen tijd is Ripple (weer) volop in het nieuws. Deze populaire en bekende altcoin is namelijk met een mooie stijging bezig. In de afgelopen 30 dagen maakte de Ripple koers een stijging van meer dan 22% door. Een geweldige stijging, terwijl er ondertussen ook voldoende achter de schermen gaande is. Mede daarom schreven wij gister nog dat een Ripple bullrun tot de reële mogelijkheden behoort. Vandaag is er wederom bijzonder Ripple nieuws te melden. Er is namelijk door Ripple Labs een transactie van maar liefst $87 miljoen uitgevoerd.

Transactie van 150 miljoen XRP tokens

Elke transactie met een dergelijke waarde is nieuws, wat ons betreft. Dat is al helemaal in dit geval zo, aangezien de 150 miljoen XRP tokens afkomstig zijn van Ripple Labs. Het andere adres, het ontvangende adres, is zoals gebruikelijk volledig anoniem. Wel heeft het X-account WhaleAlert achterhaald dat dit adres gelieerd is aan de bekende ‘rP4X2’ wallet.

Dit wallet is een veelbesproken wallet in de Ripple community. Bij meerdere grote transacties is dit wallet namelijk betrokken geweest. De kans is groot dat dit wallet gelieerd is aan een groot cryptobedrijf.

Wat bij deze transactie verder opvalt, is de verdere activiteit van dit wallet. De eigenaar van dit wallet heeft namelijk direct 5.000 XRP naar een ander niet bekendgemaakt adres overgeboekt. Uiteraard is dit een kleine hoeveelheid XRP, maar het is überhaupt opvallend dat dit adres zo actief is.

Wat betekent deze transactie?

In de Ripple community, en op X, wordt deze transactie veelvuldig besproken. Sommigen denken dat Ripple een interne reorganisatie ondergaat. Door deze transactie wordt mogelijk vorm gegeven aan deze transactie. Anderen denken weer dat dit een tactische zet is van het team van Ripple. Of van één van de partners van Ripple.

De waarheid zal nooit volledig boven tafel komen, behalve als de houder van de rP4X2 wallet zich uitspreekt. Dat zal echter niet het geval zijn. De houder van dit wallet houdt zich al langere tijd volledig stil.

Bullrun bij Ripple

Deze transactie geeft wel duidelijk aan dat er iets gaande is bij Ripple. Daar lijkt sowieso al langere tijd sprake van te zijn, aangezien Ripple in de afgelopen maand dus zo’n grote stijging doorgemaakt heeft.

Tegelijkertijd valt het gigantische handelsvolume bij Ripple op. Op 15 juli bedroeg het handelsvolume nog $1,79 miljard, terwijl dit op 16 juli al meer dan $3,36 miljard bedroeg. Dat gaat dus om een verdubbelding van het handelsvolume, terwijl het al om schrikbarend hoge bedragen gaat. Dit geeft des te meer aan dat de Ripple markt volop in beweging is. Dit kan zomaar het startschot – of de eerste ‘symptomen’ – van een flinke bullrun zijn.

Geloof ook jij nog steeds in de potentie van Ripple? Dan is het absoluut verstandig om de Ripple koers de komende dagen goed in de gaten te houden. Veel altcoins kleuren door de terugtrekking van Biden felgroen en dat kan zomaar de komende periode aanhouden. Dat kan ook goed nieuws voor Ripple betekenen.

Volg ons gratis op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Stijgende vraag naar Bitcoin drijft koers richting $70K doelstelling

Julian Smits

XRP prijs kan stijgen ondanks onzekere marktomstandigheden

Julian Smits

AI doet gunstige Halloween Bitcoin voorspelling

Scott

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu