Blockchain Stories
PEPE bullish vooruitzichten: breekt door weerstand
Altcoin Memecoin Nieuws Technische Analyse

PEPE bullish vooruitzichten: breekt door weerstand

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

De cryptowereld is voortdurend in beweging, en dat geldt zeker voor de PEPE munt. Op het moment van schrijven is de koers van PEPE $0,000012, een daling van 1% ten opzichte van de vorige dag. Dit lijkt misschien negatief, maar het grotere plaatje biedt een interessanter perspectief. In de afgelopen week is PEPE namelijk met 25% gestegen, en in twee weken zelfs met 32%. Over het hele jaar gezien is de winst indrukwekkend, met een stijging van maar liefst 685%.

Een belangrijk punt om in gedachten te houden is dat PEPE onlangs een weerstandsniveau op korte termijn heeft doorbroken. Dit betekent dat de munt binnenkort zijn recordhoogte van $0,00001717 kan benaderen. Grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd, hebben recentelijk aanzienlijke hoeveelheden PEPE van beurzen gehaald. Dit suggereert dat zij vertrouwen hebben in toekomstige koers stijgingen.

Toekomstvoorspelling en analyse

Wanneer we naar de grafieken kijken, zien we een overwegend positief beeld voor PEPE. Ondanks de recente daling wijzen verschillende indicatoren op een bullish momentum. Zo heeft de koers zich losgemaakt van de nauwe range van $0,0000085 $0,0000095 waarin het zich de afgelopen weken bevond. Dit geeft aan dat er potentieel is voor verdere stijgingen.

Echter, technische indicatoren zoals de 30 daagse voortschrijdende gemiddelde en de relative strength index (RSI) laten zien dat er mogelijk een kleine correctie op komst is. Maar met een handelsvolume van ongeveer $1,2 miljard blijft de interesse in PEPE groot, wat suggereert dat eventuele dalingen waarschijnlijk van korte duur zullen zijn.

PEPE USD TradingView Chart
Bron: Tradingview

Nascent investeert in Pepe

Nascent, een blockchain investeringsbedrijf, heeft onlangs een transactie uitgevoerd waarbij ze hun Maker (MKR) posities hebben ingewisseld voor onder andere PEPE.

Ze hebben 1.215 MKR, ter waarde van $3.41 miljoen, gestort naar Binance. Vervolgens hebben ze 141,23 miljard PEPE, 281.000 LDO en 3,4 miljoen USDT opgenomen.

Op dit moment bezit Nascent maar liefst 608,85 miljard PEPE, wat neerkomt op een waarde van $7,49 miljoen. Deze aanzienlijke hoeveelheid PEPE geeft aan dat Nascent veel vertrouwen heeft in de toekomst van deze cryptomunt.

Doorbraak van PEPE en toekomstige ontwikkelingen

PEPE heeft recentelijk een belangrijk weerstandsniveau doorbroken, wat vertrouwen geeft in de toekomstige koersontwikkelingen. Grote investeerders hebben aanzienlijke hoeveelheden PEPE van exchanges gehaald, wat hun vertrouwen in de munt aantoont. Deze positieve signalen maken PEPE een interessante optie voor lange termijn investeringen.

Wil je altijd op de hoogte blijven? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang 10 euro gratis crypto

In samenwerking met Bitvavo mogen wij 10 euro gratis cryptocurrency weggeven aan onze lezers. Dit is een exclusieve samenwerking met de grootste exchange van Nederland. Daarnaast mag je ook de eerste 7 dagen €10.000 volledig gratis handelen op het platform, dit heeft een waarde van 25 euro.

Start jouw cryptoavontuur met een welkomst cadeau van 10 euro en maak jouw account aan via onderstaande knop. Je vindt alle voorwaarden van deze deal op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

Dogecoin: Koersvoorspelling versneld door transactiehoogtepunten?

Julian Smits

Zwitserse beurs lanceert mogelijk een nieuwe crypto exchange

Scott

Aave: Is $146 het beslissende punt voor de koersstijging?

Julian Smits

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu