Blockchain Stories
Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Kan Avalanche verdubbelen na het doorbreken van weerstand?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Avalanche (Ticker: AVAX) verraste onlangs zijn bezitters toen de prijs in de afgelopen 24 uur de lucht in schoot.

Hoewel dit als een plotselinge stijging kan lijken, suggereert de nieuwste data dat AVAX al maanden aan deze uitbraak werkt. Laten we in dit artikel eens kijken hoeveel AVAX kan groeien tijdens deze bull rally.

De nieuwste bull rally van Avalanche

Het bullish sentiment nam duidelijk de controle over de markt vorige week, toen de prijs van AVAX met meer dan 19% steeg in de afgelopen zeven dagen. Dit werd nog beter in de afgelopen 24 uur, omdat AVAX met maar liefst 4,14% steeg. 

Op het moment van schrijven was de AVAX koers $31,09 met een marktkapitalisatie van meer dan $12,734 miljard, waardoor het de 11e grootste cryptocurrency is. Dankzij deze stijging stond meer dan 55% van de Avalanche investeerders in de winst, volgens data van IntoTheBlock.

Ondertussen plaatste World of Charts, een populaire crypto analist, een tweet waarin werd onthuld dat AVAX boven een bullish patroon was uitgebroken, wat de laatste bull rally zou kunnen hebben veroorzaakt. 

Volgens de tweet consolideerde Avalanche sinds maart binnen het patroon, om enkele dagen geleden uit te breken. Als de data klopt, kan deze recente opwaartse trend resulteren in een verdubbeling van de prijs in de komende dagen.

Is een 2x rally mogelijk voor Avalanche?

Aangezien de bovenstaande analyse een mogelijke 2x groei suggereerde, hebben we de on chain data van Avalanche gecontroleerd. Het handelsvolume van AVAX nam toe samen met de prijs, wat als fundament fungeerde voor de bull rally. Het sociale volume nam toe, wat een stijging in de populariteit van AVAX weerspiegelde. 

image 92
Bron: Santiment

Het gewogen sentiment verbeterde ook, wat aangaf dat het bullish sentiment rond de token toenam. Een ander bullish signaal was de stijging in ontwikkelingsactiviteit, wat betekende dat ontwikkelaars meer inspanningen deden om de blockchain te verbeteren.

Onze analyse van de dagelijkse grafiek van AVAX onthulde dat het zijn support op $31,40 testte. Een succesvolle test zou kunnen resulteren in dat AVAX opnieuw $41 bereikt. De Money Flow Index (MFI) stond op het punt de overbought zone binnen te gaan, wat de verkoopdruk op de token zou kunnen verhogen. 

image 93
Bron: TradingView

Bovendien registreerde de Chaikin Money Flow (CMF) ook een daling. Deze indicatoren suggereerden dat AVAX binnenkort zijn bullish momentum zou kunnen verliezen en slachtoffer zou kunnen worden van een prijs correctie.

image 93 1
Bron: HyBlock Capital

Onze analyse van Hyblock Capital’s data onthulde dat het cruciaal zou zijn voor AVAX om boven $33 te komen, aangezien de liquidatie op dat punt zou toenemen. Over het algemeen veroorzaakt een stijging in liquidatie prijs correcties. Niettemin, in het geval van een bearish overname, zou AVAX kunnen dalen naar $26.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu