Blockchain Stories
Helium bereikt $5,04: Wat veroorzaakt de stijging?
Altcoin Nieuws Technische Analyse

Helium bereikt $5,04: Wat veroorzaakt de stijging?

Start met €10 gratis crypto bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

Helium Token (Ticker: HNT) heeft onlangs een positief momentum getoond en behoort tot de hoogste stijgers van de afgelopen 24 uur. 

Deze stijging brengt de token naar het hoogste prijsniveau in maanden, wat wijst op een heropleving van de interesse van investeerders en een toename van de marktwaarde. De duurzaamheid van dit momentum is echter een belangrijke vraag voor handelaren en investeerders.

Helium token piekt op dit moment

De Helium token heeft de afgelopen dagen een sterke prestatie geleverd, met een reeks opeenvolgende stijgingen. 

Volgens onze analyse begon Helium zijn stijgende traject op 12 juli. Hoewel er op 16 juli een korte onderbreking in deze trend was met een daling, hervatte de token snel zijn stijging op 17 juli, waarbij het een stijging van 10% registreerde tot ongeveer $4,1.

image 89 13
Bron: TradingView

Helium zette zijn stijgende beweging voort en zag tegen het einde van de handelsdag op 21 juli een verdere stijging van 7%, waardoor de prijs steeg tot ongeveer $4,8. Momenteel is de Helium koers $5,04, wat een stijging van 9,51% is in de afgelopen 24 uur.

Waarom stijgt de Helium token?

De Helium token (Ticker: HNT) heeft onlangs een goede marktprestatie getoond, volgens onze HNT koersgegevens. Momenteel bedraagt de marktkapitalisatie van HNT meer dan $811 miljoen, na een stijging van meer dan 9,51%. 

Daarnaast was er ook een grote toename in handelsvolume, dat in de afgelopen 24 uur met meer dan 193% is gestegen tot meer dan $18,9 miljoen. Deze stijging heeft Helium gepositioneerd als de op een na hoogste stijger van de afgelopen dag, met een toename van meer dan 10%.

Ondanks deze indrukwekkende groei, geeft de analyse aan dat er nog geen duidelijke, directe oorzaak is voor de plotselinge stijgende trend. Dit suggereert dat de stijging van de waarde van HNT voornamelijk gedreven kan worden door marktdynamiek, zoals speculatieve handel of verschuivingen in het beleggerssentiment, in plaats van directe nieuwsfeiten of ontwikkelingen gerelateerd aan het Helium netwerk of de technologie.

Wat is de volgende stap voor HNT?

De Relative Strength Index (RSI) voor de Helium token (HNT) toont momenteel een waarde van boven de 75, wat inderdaad duidt op een sterke bullish trend in de markt. Een RSI in dit bereik signaleert doorgaans ook dat het activum mogelijk overbought is. 

Wanneer de RSI de 70 overschrijdt, suggereert dit dat het activum mogelijk te veel is gekocht, en dat er een onevenredig aantal kopers is vergeleken met verkopers op dit punt, wat vaak een marktcorrectie of terugval voorafgaat.

Volg ons op Google Nieuws om altijd op de hoogte te blijven van het laatste cryptocurrency nieuws.

Ontvang tijdelijk tot €50 gratis Bitcoin bij OKX

OKX heeft recent haar exchange en Web3 wallet in Nederland gelanceerd en om dit te vieren kunnen alle nieuwe Nederlandse gebruikers tot wel €50 aan gratis Bitcoin claimen

Bij OKX handel je in meer dan 150 crypto's (euro-paren), stake je je crypto en krijg je een app met de meest geavanceerde trading functies. Daarnaast kan je met de Web3 wallet eenvoudig decentraal handelen en investeren in duizenden tokens.

OKX heeft in Nederland een registratie bij De Nederlandsche Bank en heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers. Bekijk hier aan welke voorwaarden je moet voldoen om de gratis crypto te claimen.

Gerelateerde berichten

Waarom dit het moment is om DOGE in de gaten te houden

Scott

Komt populaire Flappy Bird terug als crypto play-to-earn game?

Michel Borggreve

Fintechbedrijf Circle werkt met Sony aan uitbreiding USDC stablecoin

Michel Borggreve

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu