Blockchain Stories
Solana kan een rally naar $1000 maken als dit gebeurt
Altcoin Nieuws Solana Technische Analyse

Solana kan een rally naar $1000 maken als dit gebeurt

Start met €10 gratis Solana bij Bitvavo en handel €10.000 gratis

Start nu

In de week van 15 tot 21 juli heroverde Solana (Ticker: SOL) $150 en klom hoger, met een stijging van 15% op basis van de waarde ten tijde van publicatie. 

Deze trend volgde op een breder marktherstel. Een extra winst van 900% is nog steeds mogelijk voor de altcoin, aldus Ali Martinez, een prominente crypto analist. Hij zegt:

Solana kijkt naar $1.000! Vroege tekenen van een uitbraak uit een bullish wimpel suggereren een mogelijke rally van 900%.

Bron: Ali Martinez

Ali’s argument is gebaseerd op technische analyse, met name het bullish patroon dat zich op de wekelijkse grafiek van SOL vormde. Het patroon is een typisch bullish voortzettingstrend. In de meeste gevallen resulteert dit in een uitbraak die gelijk is aan de flagpole. Voor SOL betekent dit een mogelijkheid om op lange termijn het niveau van $1000 te bereiken.

Evaluatie van SOL’s korte termijndoel van $200

Op korte termijn moet SOL boven de $200 komen om verder te kunnen stijgen. Daniel Cheung van Syncracy Capital, net als de meeste marktwaarnemers, gelooft dat SOL tegen het einde van juli boven de $200 kan stijgen. Hij zegt:

Ik heb het gevoel dat $SOL de run voor bredere cryptomarkten weer gaat leiden in deze volgende fase. Augustus zet zich in voor een giga bullish candle, en we zien waarschijnlijk $200+ tegen het einde van juli.

Bron: Daniel Cheung

De korte termijn rally en mogelijke verdere stijging werden ondersteund door een recente stijging van actieve adressen naar een twee maanden hoogtepunt boven de 2 miljoen gebruikers. Dit betekent dat er meer gebruikers en wallets zijn die zich met de altcoin bezighouden.

image 89 8
Bron: Artemis

Technische indicatoren van de prijsgrafiek

Technische indicatoren van de prijsgrafiek onthulden echter dat de rally op korte termijn zou kunnen stagneren. Volgens CryptoQuant data flitsten overbought condities voor de RSI (Relative Strength Index) en Stochastic indicatoren. Dit suggereert dat een bearish omkering niet kan worden uitgesloten.

image 89 9
Bron: CryptoQuant

Volume op de derivatenmarkt

Daarnaast daalde het marktvolume aan de derivatenkant op zondag met meer dan 40%, volgens Coinglass data. Dit was niet onverwacht, gezien de beperkte liquiditeit tijdens weekends. De aankomende marktkatalysator, Ethereum (Ticker: ETH) ETF’s, die op 23 juli live gaan, zou de toon kunnen zetten voor de volgende SOL prijsrichting.

Belangrijke prijspunten

Ondertussen waren de prijsniveaus van $166 en $176 belangrijke doelen om de komende week in de gaten te houden, gezien de significante liquiditeitsclusters op elk niveau.

image 89 10
Bron: Hyblock Capital

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Volg ons dan op Google Nieuws.

Ontvang $40 gratis bij Bybit

Bybit powered by SATOS biedt nieuwe traders 10% korting op de handelskosten en een bonus tot wel $40 (ongeveer €37). Bybit werkt samen met SATOS welke een registratie bij De Nederlandsche Bank (DNB) heeft. 

Om aanspraak te maken op de $40 is een storting van minimaal $400 vereist. Bij een storting van minimaal $100 ontvang je $20 (ongeveer €18,50). Alle gebruikers ontvangen de 10% korting op de handelskosten (geldig voor 30 dagen).

Bybit heeft wereldwijd meer dan 40 miljoen gebruikers. Registreer een account via onderstaande knop en profiteer van de welkomstbonus. Je vindt de voorwaarden op de actiepagina.

Gerelateerde berichten

VanEck stopt met Ethereum Futures ETF: Wat betekent dit voor beleggers?

Pieter de Haan

Waarom Bitcoin daalt en Ethereum en Dogecoin analyse

Pieter de Haan

Jupiter en zijn cryptovoorspelling, is dit het moment om te kopen?

Timo Bruinsma

Deze website maakt gebruik van cookies om uw ervaring te verbeteren. We gaan ervan uit dat u hiermee akkoord gaat, maar u kunt zich altijd afmelden als u dat wenst. Accepteer Lees meer

Nieuws
Koersen
Kopen
Gratis Crypto
Menu